hmm   05.Srpen 2006


furt chrchlám jak kráva ... je to na hovno ! sorry za ty sprosťárny ale taky byste nadávali bejt na mým místě.
naštěstí sem si od ségry stáhla Counter-strike a tak s ní a ještě s jejím klukem paříváme buď CS nebo Age Of Empires ... a taky Half Life, joo to je prča :) zhruba za pět minut by měl skončit jakejsi film na kterej čuměj a zas budem hrát po síti, super :)
kluci psali z chaty, že prej je to tam super, teda jako jak se to veme... mno jeden z tama už vodjel, ale ten zbytek ... omg, prej to přehnali s trávou a Honza se prej dvakrát poblil. Fuj, s tím se mi teda chlubit nemusel. Trávu nemusim, je to hnus, vymývá to mozek. To už si radši dám cígo, i když zas nesnášim tu závislost. Blee všecko sou to sračkyyy !!! Není nad vodárnuuu =o)
Ale stejně bych tam ráda byla s nima.Kua kua kua kuaaaaa ... sedim to jak pecen chleba a čumim do monitoru a píšu si tady ten dementní deník, radši bych byla s nima.
no každopádně psala mi kamoška z Francie, u který budu bydlet, chacha... snad se mnou počítaj :D su zvědavá, co tam budem dělat, vlastně nemám nic naplánovanýho. Ještě že sem si ušetřila prachy (jediný plus, že sem nejela na tu chatu :D) - buď si to směním za eura, nebo ušetřím ještě něco a budu mít na piercing :) už sem to říkala našim, sice to rozdejchávali, ale snad mi to dovolí. Cu si udělat do jazyka :P i když ještě uvidím ... ale chtěla bych ho, líbí se mi to. I když to asi bude bolet, mno.
Celej den chčije a chčije.... vlastně mi to ani neva, když se léčím, že =) je to takový uklidňující, hehe.... jo mimochodem, Honza má dneska narozky =)))
tak se mějte ! ciaooo :D:D napsal/a: gobuska 21:35 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář