všimla jsem si, že tu cosi je... teď mě napadlo že bych sem něco mohla napsat :D hahaa dobrý ne ? ale nepočítejte že sem budu vyzrazovat nějaké soukromé věci ...
prší, je hnusně, já mám kašel (neboli chrchlu jak starý prase) a nikam se mi nechce, ale mám jít dneska s Honzou do kina. na Piráty II, začínaj ve 22:00 tj domů se dostanu nejdřív o čtvrt na dvě ... omfg ! fakt supa. Ale celkem se tam těšim =o))
a taky zejtra jedu na chatu s kamošama. budu tam jediná holka, help! budu jediná mezi třema. to bude prča... vemu si nějakou zbraň =)) budem tam na víkend, no, i když se mám léčit. neměla bych kouřit ani chlastat... přitom v sobotu má Honza narozky, tak to si to asi jednou prominu =) i když ... NEMĚLA BYCH. no jo no. echu echu
ani KOUPAT bych se neměla. no prostě strašná věc, o prázdninách ... mám ten kašel už asi tři tejdny, se na to možu vysrat!!! ale naštěstí je celkem hnusně, tak to je na pohodku.
...
teď sem koukala na Darrena Browna, docela prča =) hustej týpek. Někdy mám pocit, že v tom musí bejt fingl, ale na druhou stranu, asi těžko !
za asi 45 minut vyrazím do toho kina, no juj ... už su nervózní, ani nevim proč ! :o)
no nic, napíšu zas příště, mějte se zdareeeeeec XD napsal/a: gobuska 20:02 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář