02.Březen 2008
pije: rybízovej džus
: kiwi
hraje: Harry Potter and the order of Phoenix
čte: Goya (Lion Feuchtwanger)
dívá se na: Vášeň a cit
chce se jí: ani se neptejte


jsem se teď tak hezky podělila - měla jsem jogurt a trochu jsem kydlana misku kočce, další trochu psovi a zbytek sobě. (želva drží dietu).
no, ale k tomu, co se mi zdálo, o tom jsem chtěla hlavně psát. klidněbych z těch svejch snů mohla vydat surrealistickej fantasmagorickej román.tentokrát byl hlavním tématem bůhvíproč Áda (Hitler, pro méně chápavé).začalo to tim, že jsem letěla v balónu (kde byla kromě mě ještě Gabča, Dash,nějaká tlustá cirkusačka, Smoljak a Svěrák - nejspíš insipirace Afrikou)
a přistáli jsme v Alpách, před nějakým hradem.S největší pravděpodobností to byl Berchtesgaden, protože já vtrhla dovnitř,začala pobíhat po chodbách a vyřvávat: "Áda neni doma! Áda neni doma!!"pak to najednou přebliklo (jak už to ve snech bývá) a já se ocitla spolu s Dash v nějaký jiný kamenný budově a zrovna uprostřed jakési schůze. Všude bylo plno esesáků a já, aby mě nepřistihli, se snažila dělat, že mezi ně patřim. vytáhla jsem si papír s poznámkama stejně jako oni a krásně mi to procházelo až do chvíle, kdy ke mně přišel sám Áda a nedůvěřivě si mě měřil. já začla něco horlivě čmárat do poznámek,jenže už bylo pozdě, on mi papír vzal a všiml si, že je to ve skutečnosti lísteček se seznamem věcí, co máme koupit. Nejspíš mu došlo, že "chleba, kafe, jabka, hajzlpapír,psí žrádlo a jogurty" asi neni zápis dnešní schůze, ani krycí název nového útoku na Polsko a začal na mě cosi řvát.jelikož německy umim akorát eine meine kleine schweine, neni se co divit, že jsem nerozuměla ani zbla (a zajímalo by mě, jestli to byla opravdu němčina,protože jak by se mi mohl zdát sen v jazyce, jenž neumim??).pak bohužel (nebo spíš bohudík) už nevim, co se dělo dál, protože mě vzbudil bratr řvoucí: "Je půl jedenáctý! Co máme k snídani?!".když jsem pak vstala a zapla televizi, docela mě zamrazilo,když se na mě z obrazovky ksichtil ten samej člověk, co mě před deseti minutama seřval. co je to za nápady dávat válečný dokumenty v neděli dopoledne?! a navíc potom, co se mi o Hitlerovi zdálo??to už trochu zavání duchařinou, tfujtajxl.
Vložil: greykitty ¤