« Domů | Úterý 3.3. » | ...zpěvaček podle Ari (tedy mě) » | Pomůže někdo s nudou??? »

...zpěvaček podle Ari (tedy mě) (10 nej...)

10. Avril Lavigne... sice se snažím co nejvíc dokázat, že jí vůbec neposlouchám a že je strašná (to kvůli sestře, která je do ní celá pryč) musím uznat, že její písničky mají něco do sebe. A líbí se mi. Ale nikdy bych to nepřiznala nahlas :)

9. Amy McDonald... byly doby kdy jsem do ní byla celá pryč (dobře, bylo to asi před 2 měsíci no, moc dlouhá doba ne). Hrozně se mi její písničky líbily a já si řekla, že nikoho jinýho už nikdy poslouchat nebudu. No, a jak skončila? Na devítce.

 

8. P!nk... úplně stejný jako u Amy, tak nevím jestli mám ještě něco dodávat (jenom P!nk jsem strašně poslouchala tak před... rokem)

7. Ashley Tisdale... přesunuly jsme se od kytarový hudby úplně někam jinam... hm, musím říct, že jsem jí poslouchala vlastně jenom chvíli když jsem byla poblázněná do filmu HSM. Nevím proč, ale strašně se mi tam líbila její role... a pak už jenom stačilo stáhnout si od ní pár písniček...


6. Miley Cyrus... nejdřív jsem jí úplně nesnášela (doteď jsem nepřišla na to, proč), ale pak jsem jí nějak přišla na chuť. Jo, její písničky se mi líbí. A hlavně u mě stoupla když jsem jí viděla na Grammys zpívat duet se zpěvačkou, která bude na zlaté pozici. Víte kterou myslím???


5. Katy Perry... hm, už nevím co mám psát. Pořád jenom: Její písničky se mi strašně líbí. Ale ona je to pravda. Vážně. Tak nedivte se, když je tohle Top 10 mých nej zpěvaček. :):):)


4.  Natasha Bedingfield... mno, já už těmhle nebudu nic dodávat. Stejně by to bylo stejný. Pořád.

3. Nicole Scherzinger... teď už opravdu no comment

2. Hayley Williams... už opravdu mlčím...

Moje nej nej nej nej nej zpěvačka:

1. Taylor Swift!!!... tuhle zpěvačku úplně, ale totálně zbožňuju! Je úžasná. Mám strašně ráda všechny její písničky a hrozně ráda si je pouštím pořád dokola. Já vím, je možný, že vy jí vůbec neznáte, protože když už dávaj její písničku na rádiu (což je jednou za uherskej rok) tak jí dávaj zremixovanou na pop, takže se vsadím, že TOHLE nemůže vůbec nikoho zaujmout. Jenom si řekne: Co je to za strašnou hudbu??? Jestli si ale chcete tu pop verzi poslechnout tak klepněte sem. Byla bych moc ráda kdybste napsali komentík jak se vám líbí.

O autorovi

  • Jméno grifonek2
  • Region Praha-východ
  • Ahojky! Jsem normální 14 holka, která se hrozně ráda seznamuje s novýma lidiškama, takže když budete chtít pokecat tak se ozvěte!
Můj profil

Archiv