12.Prosinec 2005
Autor: hefinka v 16:00
hej jako..tatkovi aasi ruplo v bedně.. je to totiž u nás tak..že tatka platí byt..a mamka jídlo..aostaní věci..a víte co řekl mámě?.. prej..že ted už byt platit nebude..že ona vůbec nic neplatí..tak proč by měl on?..a taky že ty peníze co dal do auta chce zpátky.. kuwa..ale dyť si vněm taky vozí zadek..tak at toho nechá.. a taky chce prostě peníze co dal do projektu na barák.. jako už se hádaj jenom o peníze..přtom..kdyby jich mě l málo..tak neřeknu..ale dyt.. už je jak skrblík..furt všude žgrtí..at si uvědomí že to stejně pak někdo zdědí..takže je lepší když to utratí.. teda pro něj...
a víte taky co?.. celej včerejšek sem musela mít na plný perdy rádio..páč naši se furt hádali..a kdo je má poslouchat?hm? kuwa!! proč to všechno nemůže bejt tak jak bylo když mi balo třeba pět?..ach jo.. mě to tak hrozně moc mrzí že se takhle chová zrovna můj otec... páč mám asi nějaký ty jeho pitomý geny..ale nechci nikomu ubližovat..ee ne.. ne..to ne..
myslela sem si že vztah.. napřed začíná jakože láskou..no tak to možná u našich bylo..a pak že postupem času to přijde na vzájemnou toleranci..a přátelství..ale u našich je to spíš nepřátelství a netolerance.. kuwa!.. chci aby se tatka změnil.. ale jak to mám udělat..jo a tyk.. hej v poslední době.. jako to co se furt hádaj mě furt kontroluje..furt se mě na něco ptá.. ale dyť sem mu byla předtím ukradená tak co blázní?? proč by se najednou měl někdo o mě starat?hm?? proč a proč a proč? už sem si nato zvykla.. a ted mě to popravdě otravuje.. ..
ale fakticky ta představa váno..mě uplně hrozí..leto mani u nás nebude babička.. takže tu nebude neutrální chování..ale určitě se budou zase hádat.. loni se hádali jenom dokud nepřišla babička..ale co letos??co bude letos??..
 



0 Komentáře: