11.Únor 2006
Autor: hefinka v 19:02
-caty- - 10.02.06 23:04 více od autora | ignorovat
Celý večer jste se od sebe neodtrhli, vedli dvojsmyslné řeči a pak si od vás s příslibem v očích vzal telefonní číslo. Tak proč sakra nevolá?

Scénáristé seriálu Sex ve městě našli na tuto otázku odpověď a nazvali podle ní dokonce knihu - "Zas tak moc tě nežere" - jestli tě totiž nějaký chlap žere, dá ti to najevo. Volá ti, běhá za tebou, chce se seznámit s tvými přáteli, nemůže z tebe spustit oči a sundat ruce...

věty "Zavolám ti" nebo "Někdy bychom se mohli sejít" neberte moc vážně. Navíc vyjít si spolu neznamená spolu chodit. Chlapům tohle vyhovuje. Proč kupovat celou krávu (=lásku se vším všudy), když chcete jen jeden biftek (=sex) a ještě ke všemu ho můžete mít zadarmo? Problém je totiž v tom, že chlapi jsou příliš zbabělí, než by narovinu řekli : "Nejsi ta pravá". Jsou si totiž jistí, že byste zavraždila je, nebo sebe, nebo oba - nebo ještě něco horšího, že byste se rozbrečela a ječela na ně..

tím pádem nečekejte, že když si vzal číslo, chce s vámi chodit...a pokud vám nezavolá, tak prostě uznejte, že vás "zas tak moc nežere" - je to lepší než čekat denodenně u telefonu a vymýšlet si důvody, proč nevolá...

tohle jsem víceméně opsala z jednoho časopisu, přišlo mi to vtipný a pravdivý..co na to říkáte, dámy? a co myslíte, je to pravda, pánové?
 



0 Komentáře: