Rád zde najdu kamarádku
14.Prosinec 2009,13:32
Rád zde najdu kamarádku jakéhokoliv věku, postavy i stavu, která si ráda popovídá a při tom by uvítala mou nahotu již od první schůzky.
Jsem inteligentní sympaťák a pohledný 29 letý obyč. kluk z Pardubicka. Mám světlé vlasy, hnědé oči, pěknou postavu širší hruď a delší chloupků zbavené přirození. Přes své neobyčejné libido jsem velmi solidní.

Moc rád se nechám poznat v této roli. Mám rád tělesnou volnost už od prvopočátku, když nemusím zakrývat přirození a mohu přirozeně vyjadřovat své pocity i erekcí. Rád za Tebou přijedu na návštěvu, seznámit se a příjemně si popovídat při mém stripu a nahé šou. Budeš mít tak ideální příležitost si rozmyslet zda by jsi napříště chtěla i víc. Dotyky možné, nikoliv nutné. Případné vrušení mohu utišit i onanií pokud nebudeš proti.
 Rád se také předvádím i onanuji v i dámské společnosti více kamarádek. Jsem rád nahým samečkem pro ženy.
 V případě vzájemných sympatií možné intimní vzplanutí. Erotické masáže, orální služby, sex. Mám bohaté sexuální zkušenosti. Nic z toho ale už nedělám pro peníze. Veřím že si padnem do oka i pro častější schůzky.
 
 Plnit erotická přání mne láká a vše dělám pouze z přízně k ženám, tj. zdarma! Tvé důvěry nezneužiju a podobné obavy mít opravdu nemusíš. Má zásada je fér hra s důrazem na respekt k soukromí a max.diskrétní průběh celé schůzky včetně příchodu a odchodu.

Ber to jen jako seriózní návrh. Odepiš jen když Tě to osloví. Pokud ne, stačí neodepsat a nebudu obtěžovat.
Pokud máš Skype, napiš nick a můžem si i pochatovat. Pokud ne rád Tě kontaktuji i jinak.
Pokud si budeme navzájem vyhovovat, rád Tě poznám. Důležité je jak daleko jsi od Pardubic
Foto na mém profilu. Nahé fotky pošlu, napiš 1)odkud jsi a 2)tvůj věk.

Ahoj Honza :-)
honza26ix@seznam.cz
 
vložil: honza26ix
Permalink ¤


0 Komentáře: