MuJ WeBíÍíÍk WíTáM Tu VsEchnYyYY:-*WeLcOMe!!:-*
Publikováno: 20.Duben 2008
v 21:46



Autor: hoperka1516

komentáře (0)
Kontrafakt

E.R.A

 Kontrafakt je z Lázenského městečka Piešťany.Obsahuje 3členy a to: Rytmus,Ego a DJ Aneška.

Za poslední tři roky si na naší scéně vybudovali obrovské jméno a prokoncertovali toho více než obchodní cestující. A není divu. Jejich show je přímo velkolepou podívanou. Spojení elementů, symbióza, která vás trhá, vám nemůže dát chvilku být nesoustředěný. Spojení beatboxu, DJingu a rapu, naživo podané jako solidní track, to je to, v čem je síla Kontrafaktu. Na BBaRáK labelu jim vyšel debutový singl "Dáva mi b/w Moja Rola", který je ihned po křtu na loňském Kempu vynesl na

Tri spinave mena

nejvyšší stupeň posluchačské aktivity. Navíc pilotní track "Dáva mi" se stal dalším z úspěšných videoklipů režiséra Michala Dvořáka aka Romea a Kontrafakt se tak stal i terčem šiřší veřejnosti a médií. Po té co na Slovensku dlouho vyhrával všemožné klipové soutěže se o ně strhl veliký zájem major labelů a právě KTF budou po dlouhé době zase první, kdo pod major labelem bude vydávat.

V malém lázeňském městě zvaném se před rokem utvořila tahle formace a od té doby se o ní nepřestává hovořit. Na jejich rychlém vzestupu má bezpochyby nemalý podíl nejceněnější člen -Rytmus.A doslova humbuk přišel poté, co na loňském HipHop Kempu formace představila singl Dává mi úspěšný i v Polsku či Německu, který učinil z nadcházejícího alba jednu z nejočekávanějších novinek. Na albu E.R.A hostují známá jména jako - Vec (ex-Trosky), Orion (Peneři Strýčka Homeboye), Wich (Indy A Wich), kamarádi z polských WWO či ruských P13 nebo David Čokoláda. Kontrafakt proslul také svými klipy. S Dáva mi vyhrála několik televizních soutěží. V době vydání nového alba se objevilo další video, tentokrát k titulní skladbě E.R.A. Režie se opět chopil Michal Dvořák aka Romeo.

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

O autorovi

Autor blogu
Autor: hoperka1516
Region: Louny
O mně: ČaWáRe!!!....TaK JaKo SeM UpE NoRmáLka HoLka!!...SeM TaKoWa JaKá SeM...A tAkoWá ZůStaNu!!!:-)MěNiT Se NeHoDlÁm....KdYbY NěCo PiSneTe mI!!!...ČaOo!!!
Můj profil

Kategorie

Poslední návštěvy

1312ganga (2x)
koubavit (1x)

Credits

Template e grafica by
IN ARIA... & kiocciola

Risorse grafiche by
Lunarea's Graphics

Distribuito su
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE