MuJ WeBíÍíÍk WíTáM Tu VsEchnYyYY:-*WeLcOMe!!:-*
Publikováno: 20.Duben 2008
v 21:50



Autor: hoperka1516

komentáře (1)
strapo

Je leden 2006 a v Bratislavě probíhá battle Bombaklad a nikdo ještě netuší, že se brzy stane svědkem přepisování dějin slovenského rapu. Tehdy teprve 16TI LETÝ Strapo vyhrál čímž se nesmazatelně zapsal do paměti návštěvníků. Únor 2006 a další akce Bratislavská kvalifikace AAFB a Strapo opět ukrutně a bezkonkurenčně vítězí. Na konci dubna ArtAttack freestyle Battle 2006 vyhrává...no kdo asi? Strapo!!!Stává se tak spolu s Čistychovem, Zverinou a Kaidžas dalším králem slovenského freestylu. Zbytek už je pohádka..Strapo procestoval víc battlů než všichni slovenský mc´s dohromady a téměř všechny vyhrává.

Že je talent už nemusí nikomu dokazovat. Ale chce se představit v novém světle a nebýt zavřen do škatulky freestyler. A tak spatřil nyní světlo světa 9trackový debut "Mc, ktorý vedel privel´a", kterým chce oslovit větší spektrum fanoušků, na albu nabízí spoustu kvalitních beatů a opět výborné texty, kterých je MISTR. Donedávna jsem o Strapovi nevěděl, ale po shlédnutí několik freestyle videí a po koupi alba je Strapo jedním z mých nej nej... O produkci CD se postaral výhradně slovenský Ukrajinec "partyzán" karaoke Tundra.

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

_lOsSsDebzZzOsSs_ 18.02.2009 13:01:26

nic moc gdyž chceš kopírovat tak si to aspoň přečti a uprav!!

O autorovi

Autor blogu
Autor: hoperka1516
Region: Louny
O mně: ČaWáRe!!!....TaK JaKo SeM UpE NoRmáLka HoLka!!...SeM TaKoWa JaKá SeM...A tAkoWá ZůStaNu!!!:-)MěNiT Se NeHoDlÁm....KdYbY NěCo PiSneTe mI!!!...ČaOo!!!
Můj profil

Kategorie

Poslední návštěvy

1312ganga (2x)
koubavit (1x)

Credits

Template e grafica by
IN ARIA... & kiocciola

Risorse grafiche by
Lunarea's Graphics

Distribuito su
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE