blue-emo-hair

emo girls účesy, emo girls fotky                                                 emo girls účesy, emo girls fotky                   emo girls účesy, emo girls fotky                                                                
   
 

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

...

 

EMO - co to vastně je???


Emo

Emocionální punk rock. Emo je široký pojem, který se vztahuje na mnoho odlišných druhů hudby. Punk ovlivněný emem není často nic jiného, než melodický, upřímný, emocionální punkrock. Ten často nemá žádné spojení s původním emem, který je charakterizován dlouhými táhlými songy s vokálním kontrastem mezi konvenčním zpěvem, lehkým šeptem, štěkavým řevem a pláčem nebo vzlykáním. Očistné osvobození emocí, které je extrémně mocné a dráždivé.
Příklady českých kapel : Ravelin 7, Thema 11, Sunshine, Amity, Albion

EMO KIDS

Emo Kids se dají identifikovat velmi lehce...všechny jsou smutné a cítí se jako by je celý svět nenáviděl. Emo child má ale i sklon porozumět co se honí hlavou ostatním emo kids...

Emo Boys

Emo Boys jsou kluci, kteří nechtějí následovat myšlenky středního proudu naší společnosti.

Emo Boys se oblíkaj do těsných kalhot a triček. Malujou si černý linky a mají hustý vlasy, které jim visí do obličeje.

Ačkoliv si hodně lidí myslí, že Emo boys jsou slaboši, co jenom brečí a pořezávaj si zápěstí,tak se velmi mýlí!!! Emo boys jsou kluci kteří se nestydí za svoje emoce protože společnost si myslí, že kluci nebrečí a vždy jsou silní. Proč se lidi vyhýbaj emo stylu?

Emo boys jsou velmi speciální a rozhodně ti nejsladší a nejkrásnější typy kluků, který můžete potkat!!! Vyjadřují se skrz umění a hudbu a mluví velmi lyricky. Emo boys poslouchaj například Silverstein, bright eyes, hellogoodbye, the used, My Chemical Romance, hawthorne neights, sugarcult.

waow

TAK TED trochu neco jinyho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ashley Tisdale:

Ashley Tisdale

Povolání: Herečka, zpěvačka, modelka
Věk: 24
Datum narození: 2. 07. 1985
Místo narození: West Deal, New Jersey, USA
Znamení: Rak   aktuální horoskop »
Výška: 160 cm

Životopis

Ashley Tisdale se narodila 2.7.1985 ve West Deal, New Jersey. Je to úspěšná modelka, herečka a zpěvačka, která se narodila ve znamení raka. Žije ve Spojených státech amerických.

Ashley Tisdale se poprvé objevila na televizní obrazovce v několika epizodách různých seriálů např.: Smart Guy, 7th Heaven, Grounded for Life, Boston Public, Strong Medicine, Charmed a Beverly Hills, 90210. Zazářila v seriálu The suite life of Zack and Cody jako chůva Maddie Fitzpatrick hlavních postav.Měla také malou roli ve filmu Donnie Darko v roce 2001. Poté se Ashley Tisdale stala známou. Nejvíc ji proslavila role namyšlené a rozmazlené barbie Sharpay Evans v televizním filmu High School Musical ,High School Musical 2,High school musical 3 - Senior Year.Ale nezůstává jen u HSM. Kromě dabování pro Disney má i jiné filmové projekty jako They came from upstairs nebo Picture this!

Kromě herectví se věnuje také hudbě. Už ve dvanácti letech zpívala pro prezidenta USA Billa Clintona. Své první sólové album Headstrong vydala 6.2.2007. Její neznámější písničky jsou Not like that, He said she said a Suddenly. V nejbližší době se můžeme těšit na druhé album,kterému dala jméno Guitly Pleasure.

Osobní
Rodiče: Lisa Tisdale a Mike Tisdale
Sourozenci: starší sestra Jeniffer Tisdale.
Rihana:

Jméno: Rihanna Robyn Fenty -hvězda R´n´B

Narozena:v Barbarosu roku 1987                                                                                               Obrazek

Ostatní:Nejdříve pracovala jako modelka vyhrávala různé soutěže krásy, ale chtěla taky dokázat že umí i něco jiného než se předvádět na molu a tak zkusila hudební scénu.
Jako teenager zpívala svým kamarádům a rodině jen pro zábavu.
Jednoho dne ji její kamarád představil hudebnímu producentovi Evanu Rogersovi, v New Yorku.
Rogers byl velmi překvapen jaký velký talent se v Rihanně ukrývá.
Nahrál s Rihannou demo s 20 songy, hitem Pon de replay,které pak všechny poslal
do vydavatelství Def Jam Records. A vyšlo to. Její singl Pon de replay obletěl rádia
celých Spojených států. Stejné úspěchy slavilo i její album Music of the sun,které bylo vydáno 30.srpna 2005.
Rihanna prohlásila,že se nechala inspirovat interprety jako například: Alicia Keys,Beyoncé
a Mariah Carey. Její album zní především ve stylu R´n´B, hip hopu a soulu.
Její první velký hit Pon de Replay se rychle vyskákal na druhé místo v amerických hitparádách a na 15. místo v Kanadě. Zrodila se nová R´n´B Star. Nyní je na prodejních pultech její album A Girl Like Me které obsahuje hit SOS a ten se stal hitem číslo jedna.

RihannaObrazek

ObrazekObrazekObrazek

Obrazek

vanesa hudgens:

Vanesa Anne Hudgens

Herečka, zpěvačka

Datum narození:14.12.1988 

Místo narození:Salinas,Kalifornie,USA Znamení:Střelec


Je filipinsko-čínský-portorikánský irský a americko indiánského původu. Její prarodiče byli muzikanti v Big Band Era. Její kariéra začala v muzikálních divadlech když jí bylo 8. Hrávala role jako např.: Evita, Carousel, The Wizard of Oz, The King a I, The Music Man, Cinderella, a Damn Yankess. Vanessa milovala divadlo a její kamarádka se postarala o zlom v její kariéře. Jednoho dne se kamarádka z divadla nemohla dostavit na natáčení reklamy atak šla Vanessa místo ní. Byl to start do světa reklam.selena gomez:

Povolání: Herečka, zpěvačka
Věk: 16
Datum narození: 22. 07. 1992
Místo narození: Grand Prairie, Texas, USA
Znamení: Rak   aktuální horoskop »
Výška: 165 cm

Životopis

Jmenuje se Selena Marie Gomez narodila se 22.července 1992. Její herecká kariéra začala v roce 2002, kdy si zahrála Giannu v seriálu Barney & friends, zde se taky seznámila se svou dobrou kamarádkou Demi Lovato, která hrála Angelu. Potom dostala roly ve filmu Spy Kids 3D: Game Over, and Brain Zapped.

Poprvé se objevila na konkurzu Disney, poté se odstěhovala z Texasu do Californie a stala se členem Disney "rodiny". Začala se objevovat v populárních seriálech The suite life of Zack and Cody, Hannah Montana - zde si zahrála ve dvou dílech zpěvačku Mikaylu.

Její přestávka skončila v říjnu 2007, kdy se zúčastnila konkurzu na seriál Wizards of Waverly Place jako Alex Russo. Také hrála ve filmu Moderní popelka 2 - zde si zahrála hlavní roli. Je i rostleskávačka.


ObrazekSelena GomezSelena GomezSelena GomezSelena Gomez

avril lavigne:

Avril Zpěvačka
Avril Lavigne
Datum narození:27.09.1984
Místo narození:Napanee, Ontario, Canada
Znamení:Váhy

Životopis:
Avril není typickou mladou popovou princeznou, ve skutečnosti je přesný opak Britney Spears. Je divoká skejtařka, která má ráda punk-rokovou hudbu.
Avril má mladší sestru a staršího bratra. Se zpěvem začala již ve dvou letech v místním kostelním sboru. V tomto sboru zpívala do svých deseti let. Krátce poté, díky svému pěveckému nadání vyhrála hlavní cenu v soutěži místní rozhlasové stanice. Touto cenou byla cesta do Ottawy, kde si zazpívala duet se slavnou zpěvačkou Shania Twain.
Ve svých 13 letech začala psát své vlastní písně a hrát na kytaru. Brzy poté nahrála na videokazetu své hudební výkony a poslala je několika nahrávacím společnostem. Naštěstí si jí všiml šéf nahrávací společnosti Arista Records Antonio L.A. Reid. Avril proto odjela do Manhattanu v New Yorku, kde z ní chtěl Reid udělat popovou zpěvačku klasického formátu. Ona však chtěla být jiná, chtěla být umělcem, který je spojen s tvořením písní, jež zpívá. Proto se Avril rozhodla odjet na západní pobřeží do Los Angeles. Zde se spojila s vydavatelstvím Nettwerk Managementem a producentem/skladatelem Cliffem Magnessem. To jí nechalo zcela volnou ruku a texty si proto Avril píše sama.
Spolu s Cliffem dokončili singl Complicated, který se stal ihned velkým hitem, jež válcoval žebříčky všech možných hitparád. Tento úspěch byl obrovský a Avril nazpívala debutové album "Let Go" (2002). Pět týdnů po vydání se stalo platinovým a jeho úspěch stále roste.
Avril zpívá se svou kapelou, kterou tvoří bubeník Matthew Brann, bas kytarista Mark Spicoluk, kytaristi Jesse Colburn a Evan Taubenfeld. Své celosvětové turné začala prvními návštěvami Japonska, Evropy a v Austrálie

 
 
 
 

napsal/a: izinka01 16:46 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

EMOprinces1 04.07.2009 22:57:01

HMM MUSIM UZNAT TO JE FAKT DOBRY SE TI FAKT POVEDLO


Kocka-1 04.07.2009 17:56:53

hmm segra to se ti fakt povedlo!!!!!!!!!!!!!!