Hokejisté mají malé dresy

Menší komplikace v podobě malých dresů musí krátce před startem mistrovství světa v Moskvě řešit vedení českého národního týmu. Firma Nike totiž dodala pro mužstvo moderní elastické dresy, které jsou některým hokejistům těsné. Ještě před pátečním úvodním zápasem s Běloruskem by ale mělo být vše v pořádku.

"Je to strašné. Hrát bych v nich asi nemohl," pronesl kapitán týmu David Výborný. Sám patřil mezi několik hráčů, kteří po dnešním příletu trénovali v klasických volných dresech. V zápasech je ale použít nesmí. Například útočník Jan Marek byl ale spokojený. "Mně to takhle vyhovuje," uvedl úřadující ruský mistr s Magnitogorskem.

Podobný problém řešila česká výprava i na loňských olympijských hrách v Turíně, kde jí dodavatel poskytl také revoluční novinku. Hokejisté ji však odmítli a na turnaji nastoupili v klasických dresech. Na následném mistrovství světa v Rize v nich však už hráli.

O autorovi

  • Jméno j.spiza
  • Bydliště Praha 6
  • Nedlej ze sebe chytryho, kdyz nejsi, nedelej ze sebe blbyho, kdyz nejsi, nedelej ze sebe sportovce, kdyz nejsi, nedelej ze sebe sprta, kdyz nejsi. Bud tim cim ses!!!
Můj profil