Anální sex

„Podle literatury nebyl anální sex ve starověkých kulturách považován za nic divného ani mimořádného. Po nástupu křesťanství se sex obecně a anální sex především stal tabu, které přetrvává i dnes. Tato poloha je často považována zanečistou a nepřirozenou.

V afrických kulturách je poloha považována za dovolenou i před svatbou,neboť při ní dívka zůstává pannou, což umožňuje její prodej či provdání. Je relativně zajímavé, že zmíněná společenství přesto zpravidla mají pro takovýto sex stejnou věkovou hranici jako pro svatbu (nejčastěji 12 let). U mnohých společenství je tento styk v manželství pokládán za nemravný, protože po němžena nemůže otěhotnět.“

 

Doby temna jsou pryč a zdálo by se,  že s ním mizí i všechna tabu. Prosto seněkdy nestačím divit, s jakými předpotopními názory na anální sex se setkávám umužů i žen. Sama anální (i orální) sex miluji a  upřednostňuji před sexem klasickým.Zadeček mužů i žen je plný nervových zakončení-tedy extrémně citlivý.

Při dodržovaní hygieny není důvod, proč se tohoto potěšení vzdávat.

Nejčastějším problémem je odmítání análního sexu u partnerky, nejspíš ho nikdy nezkusila, nebo má zkušenost, ale špatnou. A jak tedy partnerku přesvědčit? Pokud anální sex odmítá, aniž by ho zkusila, nejspíš je za jejím odporem psychický blok a stud, že se jedná o něco nepatřičného, nebo je to úzkostlivý odpor kvůli hygienickým předsudkům…V tomto případě, je nejlepší partnerku trošičku přiopít, ne tak, aby upadla do deliria a vy na ní ukojilisvé nejperverznější choutky, jen do nálady, aby přestala tolik přemýšlet osvých zásadách. Pokud se partnerka nebrání sledování erotických filmů, je dobré vybrat nějaký film, který není úplně zaměřený na tohle téma, ale anální sex se v něm objevuje. Pokud reakce na patřičné scény nejsou vyloženě záporné , je to na dobré cestě. Perfektní místo na první anální styk je sprcha, partnerka přestane tolik přemýšlet o „špinavosti“ análního sexu. Důkladně se věnujte milostné předehře, lízejte jako o život a přitom hlaďte partnerčin zadeček. Jazykem občas brnkněte o hráz mezi kundičkou a zadečkem a ruce pomalu přibližujte na „místo určení“. Sledujte reakce partnerky, mírný odpor nic neznamená, možná jentolik nespěchejte…Na lízání zadečku mnoho žen reaguje úzkostlivěji, než přizavedení prstu. Zkuste se dotknout jakoby náhodou. Pak stupňujte intenzitu „náhodných dotyků“.

Na zavedení prstu většinou stačí zvhlčení  vodou nebo partnerčinou milostnou šťávičkou.

Od svých pokusů nepřestávejte odvádět pozornost lízáním kundičky, případnějejím drážděním prsty.

Pokud partnerka zvládla zavedení prstu do svého zadečku (musí být pozvolné a nenásilné), nejspíš už bude rozpálená do běla….Otočte jik sobě zády a vnikněte do její kundičky zezadu .Stalá hlaďte její zadečeka drážděte jej uvnitř prstem. Sliznice uvnitř zadečku není schopná vylučovat zvlhčující sekret a teď je nejvhodnější doba, jak partnerku  „připravit“.

Nejvhodnější je k análnímu sexu určený lubrikační gel, ale stejně poslouží jakýkoliv tělový olej nebo krém

(BACHA NA TY S OBSAHEM MENTOLU!!!!!!!!!!).

Pomocí prstu jím zvhčujte partnerčin zadeček. Zkuste do ní vniknout dvěma nebo třemi prsty.

Pokud je odezva kladná, můžete se zkusit dotknout zadečku penisem. Kružte jím kolem vchodu do zadečku a tlačte jej mírně dovnitř. Vnikněte na kraj a pohybujte se pomalu a postupujte dovnitř pozvolna.Partnerku drážděte prsty na klitorisu a uvnitř kundičky…Pokud partnerka ucítí bolest,OKAMŽITĚ přestaňte, nechcete jí přece utvrdit v tom, že anální sex je „hnusnej a bolí“. Raději partnerku opět drážděte uvnitř zadečku prsty, aby se více uvolnila, přidejte více lubrikantu. Nenechávejte se odradit malými nezdary, buďte trpělivý…Nepovedlo-li se to dnes, povede se to zítra. Pokud budete postupovat po malých krůčcích, jistě si vaše partnerka  najde v análním sexu zalíbení a možná hosama začne vyžadovat.Pak už se nebudete muset tolik věnovat předehře,což ovšem neznamená, že po prvním zdárným análním sexu partnerku ohnete přes pelest postele a natvrdo jí ho tam vrazíte…(i když…mnnn…)

Pokud má partnerka už s análním sexem špatnou zkušenost, jedobré  postupovat jako v předešlém případě…Zkrátka ji přesvědčit, že její ex byl prachsprostý břídil a nevěděl,jak na to…

Jestli někdo máte zaručený recept, jak přesvědčit k análnímu sexu chlapa, tak mi dejte vědět, někdy jsou umanutější než holky z klášterní školy.

I když teď už ho nepotřebuju, mám může, kterej šoustání do zadečku zbožňuje jako já ♥

no mě tedy ten článek moc nepřesvědčil,jsem jedna z těch co anál zrovna dvakrát nevyhledávaj,díky bohu můj partner to též nemusí,takže je vlastně můj problém vyřešen:)

Konečně spřízněná dušička.Pokud by chtěla nějaká holka radu jak na chlapa tak je to jednoduché.Pořádně ho rozpalte a pak šup prstem dovnitř,ale bacha doporučuju gelem nešetřit a bacha na nehty.Pro ty co se sexem začínají mám na blogu pár zajmavých článků a bude se rozšiřovat :-)

ghiiiiii O:D...

zheh???

Musim priznat, ze ze zacatku to celkem boli ale postupem casu si ten zadecek zacina zvykat a po par pokusech uz to jde celkem snadno:-))

myslim, ze vetsinu holek odradi, ze to boli a ne ze je to spinavy, nebo tak neco . . .

opravdu úžasný článek a souhlasím se vším...ve svém okolí se často setkávám s negativním názorem u kamarádek na anální sexík,ihned se oklepou odporem...rozhodně neví o co přichází,můj současný milenec má anál hodně rád,což mi vyhovuje.Nedávno naše milování opět vyústilo v báječné šoustání do zadečku (překvapilo me kolik poloh se na toto nabízí) a troufám si řící,že jsem zažila anální orgasmus a to velmi silný. Je faktem, že pokaždé to takto neskončí, musí na to být čas a nálada nebo je jen toto, například v autě kde prostoru moc není a poloha zezadu je nejpříhodnější,je to krása,když oba mohou být vzpřímeni (to jde do zadečku snadno) a přitom partner se může věnovat laskání prsou či ouška...ještě je tu jena záležitost, která v článku zmíněna nebyla, pokud partneři zvládnou anál,mohou při tom použít i oblíbené pomůcky a tak rozkoš ještě
umocnit,partnerka si do kundičky vsune robertka, je to bomba,to mi věřte, partner jej cítí a vlastně se o něj tře,vzrušení stoupá wow...na závěr jen vzkážu: partneři si musí důvěřovat a hlavně se nestydět projevit své touhy a potřeby, každý má své hranice jiné, tak k nim dojděte...

J.. paráda.. to zase budou sny...

tak tomu říkám uklidňující literatura před spaním...

Přidej komentář

Informace

  • PageRank

Poslední návštěvy