Úděs s trochu úlevy

Dnes jsem si projizdel stare fotky a s udesem jsem zjistil, ze se divam na jineho cloveka, pred rokem jsem po dlouhe dobe zacal zit , rekneme ze jsem se vzpamatoval z rozchodu s byvalou no tak jsem si (jako obvykle kdyz takova situace nastala) rekl uz nikdy nesmim mit zadnou divku uprimne rad, jakmile k tomu totiz vzdy doslo stalo se totez, divka se z krasne a naslouchajici princezny zmenila v pytel problemu, sledoval jsem ty fotky a rikal si proc uz takovy nedokazu byt? Proc uz se nedokazi jen tak sebrat a napriklad z plnych plic zarvat? Co se stalo?Co zmenilo?
Po dlouhem premysleni jsem na to prysl, muze za to ona ma pritelkyne po te co jsem si oblekl kabatec bezstarosteno mladence jsem, narazil na Elisku situace je stejna stadium pytle plneho problemu, tentokrat je ale neco jine, nevim cim to je ale zamrzl jsem tak rad bych se bavil...ale je tu ona...tak rad bych se na vse vykaslal...nemuzu je tu ona....tak rad bych znovu zil....nejde to me myslenky se ted ubyraji jen jedinym smerem "Jak ted z toho ven".
Muze vam to znit jako bezduche vykriky rozchazejiciho se kluka, je tu jen jedna vec, ja se rozejit nechci .. nemuzu.
Musim si vybrat ONA nebo JA rika se ze laska je o tom obetovat se pro stesti druheho, co ale delat v pripade, ze obetovani se nema efekt?
Ignorance je diky svedomi nemozna a nemyslet na to je nemozne.
Co ted?
Divam se na ty fotky a rikam si, jsou to jedine co mi zbylo ja jsem zmizel ma minulost se rozplynula, vse co jsem dokazal pohltil cas jedine co zustalo jsou fotky.
Zajima vas co jsem udelal?
Zacal vse fotit, kazdy okamzik, kazdy usmev kazdou sprominutim picovinu a proc?
Uz muze byt jen hur

Taky všechno fotim...to hezký samozřejmě,zvlášť dobrý lidi....vždycky si říkám,že to může být naposled,co je vidim,tak aspoň vzpomínku budu mít.....že jo?

Přidej komentář

Informace

  • PageRank

Poslední návštěvy