Úžasný pokec s Adminem

Tak jsem si dneska v mistnosti "10 za 10" přenádherně zachatoval s Adminy.
Můj dojem? Hrůza děs a utrpení.
Dostalo se mi vysvětlení, že kreslené Anime krásky a Manga dívky jsou prý Eroticky zavádějící a tak nemají na líbímseti co dělat a když jsem se zmateně zeptal "Jestli tedy nahá prsa a zadeček, popřípadě celá nahá dívka nejsou náhodou eroticky zavádějící" dostalo se mi odpovědi "No to je jiná, ty jsou hezké, to tu může být" no... dobře.

Po úmorném půlhodinovém rozhovoru, kdy mně Admin zahlcoval jednoslovnými odpověďmi a vysvetlováním, proč je správné, když někdo nějakou fotku autorizuje a druhý jí po chvíli smaže, jsme se nakonec dostali k tomu, co je možné psát a co už na blogu nemůže být .
Po mé otázce jestli "Psaní o Amerických věznicích je v mezích únosnosti nervů Administrátorů a čtenářů líbímseti" mi bylo odpovězeno, že jde prý o rasizmus.
No nevim jestli jste četli můj článek
WOULD YOU LIKE RATHER THE AMERICAN DREAM, ale skutečne mi nepřijde, že bych se tam rasisticky vyžíval, ovšem nejsem vševědoucí všudybyl, takže se také můžu splést
No ... nakonec mi tedy Admin "symbolicky" smazal jednu fotogalerii a ukončil rozhovor slovy "Už mně to unavuje nemám na Tebe čas" .... hezké.

Sečteno podtrženo můj dojem je jasný.
Myslím si, že dávat Administratorská práva každému není zrovna to nejlepsi řešení.
Na druhou stranu chápu, ze uživatelů líbímseti narůstá geometrickou řadou, tažke už to původni tvůrci (pokud jsou ještě v týmu) nedokážou zvládnout a tak si berou na pomoc lidi z řady uživatelů ... ale skutečně si myslim, že takhle taktika je chyba.
Já například mám, no tedy měl jsem nick "antoan_pepelano" od založení líbímseti, pak jsem ho smazal (chtěl jsem mít na všech účtech stejný nick ato jan.cajthaml) takže skutečně můžu srovnávat úroven (a tím nemyslím technickou) a směr kam celé líbímseti spěje.
Pravdou je, že na nový design jsem taky nadával a už jsem si docela zvykl, na zavedení blogu jakbysmet a teď to vidím jako velmi dobrý tah.

Ale na co si asi nezvyknu je řada arogantních lidí (a že jich je ve světě a ot o víc na anonymnim internetu spousty) s nálepkou Admin, kteří každým svým subjektivním pohledem hodnotí a měni celé líbímseti.
Je to škoda a věrim tomu, že nejsem jediný, kdo má takvou nebo podobně špatnou zkušenost s ochotou a informovanosti Adminů.

Vetsina jich primo prekypuje aroganci..Jednoho jsem se jen slusne zeptala co pro to musim udelat abych se stala adminem a on me poslal do hajzlu s tim ze co to mam za hloupe otazky a smazal mi jedno album!!!Kreteni

No celkem s tebou souhlasim:-)...Já sem se s tim teda nesetkala, ale štve mě, že čekám na schvánělí fotek hrozně dlouho..chápu, že maj asi hodně práce, ale třeba jinde to tak dlouho netrvá...:-):-(

no jo admini :D i na xchatu jsou to většinou hovádka, co si chtěj něco dokázat... neresim je radsi

Přidej komentář

Informace

  • PageRank

Poslední návštěvy