Bůůůůh

05.Listopad 2007

Bůh...pro ateistu je to označení pro člověka který něčím viniká. Avšak pro věřící je to pán...Pan Stvořitel, který z ničeho udělal Zemi.
     Já sem ateista avšak mám svýho Boha... Před každym zápasem si říkám jestli mi i tentokrát pomůže... Někdy mu po zápase poděkuju jindy ho zas prokleju, ale důležité je že věřím že mi pomůže... Řikám si že prostě to musí jít, že se mám na co spolehnout... Je to asi divný, ale mě to docela i pomááháá :)
To samý je i v životě... Někdy se prostě "modlim", ikdyž.... moje modlitba neni taková jako slýcháváte v kostele..předčítání ze starý zaprášený knížky a zpívání... je to prostě přání kterým prosim aby se to povedlo :)
     Když už sem tu ale začal s tim "opravdovym" Bohem... Proč se na něj obracejí lidé kteří se v životě nemodlili, rouhaj se, smilněj se a dělaj vše naopak než je v desateru božím dožadují nějaké pomoci???
V Boha se obracíme až jako na poslední možnost... Když už je vše v prdeli...!ale to už je pozdě...Nepomůže to...to je jasný...!!! Každý prosí o zázrak, ale přitom je jich okolo tolik.. Jen my je nevidíme...! Podle mě zázrak nezlepšuje život( výhra v loterii apod. blbosti) ale životy zachraňuje... Když mladistvej řekne Ne drogám a vzdělání ANO... To je zázrak... Njn....tohle je jen kupa blbostí :)
    Asi je to jen z nudy....ale aspoň sme tu společně zabily časneee??? napsal/a: jay.master.jam 18:26 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář