05.Únor 2009,12:02
Budu se držet faktů, abych náhodou někomu neukřivdila ... Cca před deseti dny, možná týdnem mi poslala zase Martheena odkaz na inzeráty na Bazoši, kde uživatelka pod nickem EvaLaunová, nabízí psy na prodej nebo ke krytí, ale už podle textu inzerátů je vidět, že to žádná zodpovědná chovatelka není.
Mě osobně bylo za prvé líto francouzských buldočků, kteří jí už nemůžou sloužit při množení, tak je chce vyměnit za jiné, kus za kus, jako angličáky.Ve věku tří let. Když zrovna buldočci tak lpí na člověku ... Cituji inzerát: "Je výborný jak na na krytí tak nainseminaci ,to si vždy své psi naučím.Dáva jak strakoše tak fauny.Kvalita za kvalitu,solidní jednání." Samozřejmě, že je to pes bez PP. Ukažte mi chovatele, který bude takhle využívat k množení psa bez papírů. Taky argument uvedený v jiném inzerátu, že se zbavují psů, protože ruší chov, je mi nějak povědomý ... A už vůbec se nebudu zabývat tím, že má paní evidentně problémy s interpunkcí.
Dále nabízí za mrzký peníz buldočí kluky, sice s PP, ale neuchovněné s tím,že to je přece bezva, protože aspoň můžou nakrývat feny bez PP.
Protože server bazos.cz umožňuje hodnotit uživatele, napsaly jsme jí podle svého nejlepšího vědomí a svědomí hodnocení. A během pár hodin někam zmizelo. Zřejmě bychom paní kazily kšefty s bezpapíráky, nebo je to možná standartní postup Bazoše? Že negativní hodnocení pokaždé pochvilce zmizí a místo něho se objeví holá věta: "Uživatele zatím nikdo nehodnotil"?
Přeposlala jsem odkaz na inzeráty ID evy launové do návštěvní knihy o.s. Cibela. A tam několik lidí z organizací, které pomáhaly s případem týrání psů množitelkou Zdeňkou Bártů z Jarošova (myslím, že tu kauzu netřeba víc představovat, přinejhorším použijte Google) poznali v anglických buldocích a šeltiích pejsky, které měli Bártů údajně ukrást. Viz. internet: "K paní Bártů se údajně někdo vloupal, přepadl ji a ukradl jí některé psy. Shodou náhodou ukradli štěńata a mladé, chovuschopné feny. Důchodci tam zůstali. Neví se přesně co tam zůstalo, podle Ley Čechové z útulku v Jeníkově je tam cca4-6 šeltií, samé důchodkyně. Jsem z toho dost znechucená, Bártů si znás evidentně dělá srandu a my jí de facto pomáháme. Starých psů by se tak jako tak musela zbavit, takže jí jenom ušetříme práci s psaním inzerátů "daruji do dobrýchu rukou...."
No a teď se tedy velmi pravděpodobně ukradení psi objevili a někdo je pod jménem Eva Launová nabízí na Bazoši k prodeji. Samozřejmě, že negativní hodnocení k jejím inzerátům v mezičase přidalo více lidí, ale pokaždé se stane to stejné: "Uživatele zatím nikdo nehodnotil". Je zajímavé že server bazos.cz nemá žádnou zjevnou snahu zjistit, jestli se na jejich stránkách nabízí kradené věci nebo ne ... Jenom umazává negativní hodnocení.


Inzeráty Evy Launové:
http://www.bazos.cz/hodnoceni.php?mail=vlasta.launovaatgifseznam.cz&telefon=724919725&jmeno=vlasta%20launova

Více o případu pí. Bártů:
http://www.lovcibestii.cz/forum/viewtopic.php? nebo http://www.cibela.cz/jarosov_tyrani_psi.html

Z návštěvní knihy o.s. Cibela, od ID Viky:
(Což je zřejmě kamarádka údajně duševně choré pí Bártů, která ovšem dále vesele pokračuje v množení psů. Jejich týrání jí nebylo prokázané zřejmě proto, že nebyly jako důkaz uznané fotografie, kvůli reportážnílicenci. Ponaučení? Není důležité, jestli někdo zvířata opravdu týrá nebo ne, ale jestli vy a vaše fotky mají reportážní licenci.)

ID Viky:
Tak koukám, že už jste paní Zdenku B. KRÁTCÍ, A CELÁ KAUZA VYŠUMNĚLA DOZTRACENA. :-)) No neříkal jsem Vám to, že si tasdy akorát v e Vašich příspěvcích honíte triko, a že se nic po novém roce nezmění ? Říkala,ale vy jste pořád pindali svoji a nikdo tomu nechtěl věřit. Tak kdo měl pravdu ??? :-)) :-)) Nemá zakázaný chov ani s PP ani bez PP. Vůbec nic jste nezmohli. Tak zase někdy nazdar cibulky ... :-)) :-)) :-))

... no comment ...
 
vložil: juleskah
Permalink ¤


0 Komentáře: