17.Září 2010
Starší žena – mladší muž. Může jim to klapat? Nejedná se ze stranyzajíčka o pouhou vypočítavost? Co když má zájem jen o její konto? A ježena po boku mladíka spíš k smíchu? Ne! Ba naopak! Tahle kombinacenahrává tomu nejlepšímu vztahu! Proč?

Na stárnutí nás žen je i něco příjemného! Hodně mladších mužů totiž i spřibývajícím věkem přitahujeme, protože z nás cítí vyzrálost,zkušenosti a také chtíč. Však se také mezi pány proslýchá, že dámy,které o sebe navzdory přibývajícím létům pečují, zrají jako víno vhodné k lahodnému ochutnávání kapku po kapce. A psychologové a sexuologové se přidávají s výzkumy a selským rozumem: Partnerský a milostný vztah mladšího muže a starší ženy údajně klape více, čímž se stává stabilnějším a vášnivějším. Buďme ale konkrétnější. Co tedy zajdové okolo pětadvacátého roku vidí na čtyřicátnicích? Proč vlastně takové partnerské spojení funguje?

Sexuální zkušenosti jako afrodiziakum?

Z výzkumu sexuologů Petra Weisse a JaroslavaZvěřiny vyplynulo, že české ženy oproti těm z jiných zemí uvádějí vyšší počty sexuálních partnerů během svého života. Čili do takových krásnýchtřicátých kulatin má podnikavější slečna či paní již za sebou trapasy s nasazováním kondomů, úsměvy nad povadlými penisy a alkoholovou indispozicí jejich majitelů, možná viděla „anakondy“ i „cvrčky“, hrálasi na sestřičku, po dvou lahvích vína ochutnala ženu a při dobré vůli poznala muže-učitele, kteří ji předali svá poselství nejen ve formě rozsévání spermatu, ale i dobrých rad a poznání. Zkrátka ne že by s jídlem rostla chuť, ale čím víc zkušeností za sebou, tím lepší výkony před sebou. A to muži oceňují.

Dost času na lásku

Dalo by se říci, že partnerka narozená o něco dříve než její milenec lépe využívá chvil a slastí, které jí život nabízí, a tolik nespěchá na milostný výsledek. Většinou zná hru na očekávání, kdy vzrušení pomalu narůstá a orgasmus se tak stává bouřlivější, a má schopnost reakce opětovat milencovo snažení a více vnímat jeho potřeby. Však taky bylo řečeno, že zraje, že?

Převzetí iniciativy jí nedělá problém

A s tím souvisí i její sexuální sebedůvěra a praktičtější přístup k intimnostem. Nedělá kovbojku z vedení a klidně si jeho ruku nasměruje tam, kam chce, protože nemá zábrany. Nenechá se svazovat předsudky, že by se urazil za „kritiku“, spíš takticky ukazuje na své potřeby.

Starší žena je schopna odhodit stud a zábrany a říct si o svoji rozkoš udáváním tempa, změnou polohy nebo názornou ukázkou, což je pro muže méně svazující. Prostě se nezaobírá fantaziemi, ale ráda je sama prožívá. V očích muže je tou spontánnější a aktivnější, protože ta osmnáctka z diskotéky to zdaleka tak neuměla procítit, a hlavně ji musel dvě hodiny přesvědčovat k orálnímu sexu,který pak označila za fuj. A je schopná muže sama sbalit. Proč by čekala na příležitost, když příležitost čeká na ni? Prostě si užívá! As tím souvisí i další důvod, proč je žádaná.

Konečně tedy pádné důvody pro radost nad ubíhajícími dny! Vypadá to, žena  starší ženy s mladšími muži po boku kromě experimentů s barvou na vlasy čekají i další vzrušující dobrodružství! A hlavně: Proč ne? Vždyťstarší žena rovná se sexy žena!

vložil: kacenka.jezurka ¤


Komentáře (3):
  • 17.09.2010 21:01:12, millan.1950

    Kačenko,je vidět,že jsi skutečně zralá žena,i potvůrka to říká dobře...,že to TAK dobře neumíme napsat,ale zato se(aspoň někteří z nás)umíme dobře chovat...No,až na tu mladickou erekci,že...

  • 17.09.2010 19:54:19, potvurka

    no lip by to nenapsal žadny muž dekuji,za vaše slova jsou opravdová.