20.Září 2010
Jaký je pohled žen nepatřících věkem mezi ty nejmladší na muže, kterým oslovení »zajíček« náleží? Není výjimkou, že žena – dobře situovaná,zaměstnaná, jejíž děti se rozlétly do světa – zatouží po mladém fešákovi – po pocitu mít vedle sebe někoho, kdo jí bude naslouchat,nevysměje se její starostlivosti a především: znovu jí navrátí ztracené sebevědomí. Je pravděpodobné, že vlastní manžel po dvaceti letech společného soužití nedovede okořenit milostný život takovým způsobem,jaký žena očekává. Místo výbuchů nezkrotné vášně usíná u televize a místo romantické večeře při svíčkách dává přednost posezení s kolegy v místním lokále.

Mladší, vyrovnanější a úspěšnější

Mladí muži jsou údajně schopni partnerce vyjádřit obdiv častěji,třeba jen drobností v podobě květiny. Souhlasíte s tím? Všeobecně sepak traduje, že žena v přítomnosti mladšího milence omládne, stává se vyrovnanější a působí sebevědoměji na okolí. Ženě se v přítomnosti mladého milence otevírají nové možnosti, cítí se úspěšnější.

Mnozí se mnou nemusí souhlasit, ale ve svých skoro 47 letech už vím, jak může tohle mládí okořenit a oživit život zralé ženy. :-)

vložil: kacenka.jezurka ¤