29.Březen 2009

Terezka

Už to bude skoro rok co jsem tě potkal zlatí byl to super zážitek a na ten jen tak nezapomenu.Od toho slavného dne jsi mi moc přirostla k srdci jako už dlouho nikdo.Moje city k tobě se den ode dne prohlubovaly a prohlubovat se budou.Jsi pro mě  světlem na konci tunelu,jelikož pokaždé co tě vidim tak se rozzářim a v těle cejtim uspokojivé teplo,protože vim ,že jsi na blízku a to mě dělá štastnym.Jsi pro mě poklad kterého si nesmírně vážim.

Jsem rád že sem tě potkal jsi prostě blázen a to je na tobě to nejhezčí.Víš co chceš což tě dělá dokonalou a od života nic nečekáš což tě dělá nesmrtelnou.

Terezko přirovnal bych tvůj styl k jednomu latinskému přísloví CUM CECIDERO, SURGAM kdykoliv upadnu,vstanu a to tě dělá pro mě neodolatelnou.Neznám žádnou jinou holku která by ve mně vyvolala pocity tak jako ty.Je to něco co nedokážu popsat.Každej den když vstanu tak tě vidim,jelikož plochu telefonu tvoříš právě ty,koukám na tebe pokaždé když vemu telefon do ruky,ale pak přijde ta část nejlepší čekám na busáku(když se to povede)a odpočítávám minuty,kdy přijedeš abych tě viděl tebe to umělecké dílo stvořené samotným bohem na vlastní oči.Sleduju tvůj každej pohyb to já se směješ to jak vrčíš,když tě prudim to jak zčervenáš když ti řeknu něco hezkýho a to jak se na mě díváš svejma nesladšíma,uhrančivejma,čokoládovejma očima a v tu chvíly jsem skoro nejšťastnější člověk na světě.

Skoro proto, že když tě jdu vyprovodit na bus a ty se loučíš obejmu tě a to je chvíle kdy bych se rozplynul nemít kosti.V mých očích  jsi se stala osůbkou,která si zaslouží to nejlepší,i když si to sama asi nikdy nepřipustíš. Terezko jsi skvělá a  pro mě dokonalá  to se nezmění.

Budu na tebe vždycky rád vzpomínat na naší pouť protože už žádnou takovouhle neprožiju,na naše rána na buse na to jak tě chodim vyprovodit do školy jelikož na mě musíš čekat ale nikdy,nikdy v životě nezapomenu na naše sezení v parku.Za tohle všechno bych ti timto způsobem chtěl strašně moc poděkovat.

Už navždycky budeš skovaná u mě v srdci a žádná síla na světě tě odtamtud nedostane a vždycky to tak bude na to nezapomeň.Navždy budeš jiskrou v mých očích navždy bude naše pouto to nejcennější co mám a doufám že navždy zůstaneš moje zlato.

MTR Terezko :-*

Tvůj Páťa.

Vložil: kadernik_cowboy ¤


Komentáře (1):