28.Listopad 2009
Tentokrát jsem zažil něco nepříjemného a vypadá to, jako by se Ďáblova víra šířila jako virus nebo blechy možná..
Tentokrát jsem byl nedobrovolně svědkem něčeho nepříjemného a pro mě spíše neuvěřitelného....
Tentokrát si pro mne strýc připravil něco, za co jsem mu bohužel nemohl poděkovat i kdybych chtěl... A sám se prokázal jako zdatným plánovatelem v existenci nehmotné ač jsem ho o ní nikdy přímo mluvit neslyšel. V konečné fázi byl tomuto svědkem i můj starší bratranec, který se ke strýci s radostí přidal a už tu byli dva.......... :-D (A pravděpodobně mohli být šťastní, že v tuto chvíli našli jeden druhého.:) )
Ach jo...... kam ten svět spěje......
No budiž....
Začnu časově popořadě.
Jednoho večera, jezdil jsem na počítači automobilový simulátor. I přišel strýc tázajíce se v kolik že to budu ráno vstávat ? Odpověď jsem neznal a řekl jsem, že nevím. On se svým dotazem naléhal až došlo k odhalení původu jeho dotazu. Řekl: "Chci to vědět, abych ti udělal jídlo (nebo připravil) tak až vstaneš tak mi to řekni, abych to věděl." Ačkoliv zdálo se mi to nepříliš logické, protože daná situace by se dala vyřešit i jinak, řekl jsem ano, protože jsem to nechtěl řešit a chtěl jsem jezdit. (Oběvil jsem totiž pomůcku zoom, díky které vypadá pohled z automobilu na trať velmi realisticky a hlavě krásně, toto jsem též později řekl mému bratranci mladšímu, aby se se simulátorem seznámil.)
I ráno vstal jsem a šel jsem hledat strýce. Našel jsem ho v kotelně a někdo s ním seděl (později jsem zjistil, že to byl můj starší bratranec a toto je podruhé v životě kdy jsem ho opět nepoznal... :-D :-D(má teta je dokonce svědkem toho, když se to stalo poprvé:) ) I řekl jsem: "Už jsem vzůru tak mi můžeš udělat to jídlo"
On usmívajícně se pravil: "Počkéj, to si jako neumíš připravit jídlo sám?" (V tuto chvíli jsem cítil tak velkou zradu(podvod). že jsem ho chtěl roztrhat a tak jsem se jen tak podíval na ty dva kotle co tam jsou a čekal jsem až budu schopen mluvit.) I odvětil jsem: "Tak proč jsi mi včera večer řikal, abych ti řek, že jsem vzůru, abys mi udělal(připravil) jídlo???!" Tento můj odvětek nebyl příliš klidný a to v důsledku setrvačnosti rozčilení, ale snažil jsem se... Po několika málo větách se strýc zvedl a šel se mnou do kuchyně. Po cestě mi ještě říkal něco v tomto smyslu: "Omluv mne, je toho na mě moc, jsem tak trochu v prdeli a asi jsem na to zapoměl." Tuto část rozhovoru si vybavuji nejasně a tak doufám, že jsem neřekl něco co není pravdivé. Řekl jsem mu Dobrý. V kuchyni pak vše probíhalo podle předchozího naplánování a bylo to v pořádku.
Naneštěstí, to co nebylo v pořádku přišlo až později za pomoci mých rodičů a přišlo to až ke mě domu...... :( :-D
Mí rodičové jednoho dne přišli a pravili, že kam vlezu tam udělám ostudu a že i můj starší bratranec se tomu musel divit a že si myslí, že to nemam v hlavě v pořádku. Prý. že jsem na strýce řval, ať mi udělá jídlo.
Toto je další podvod, nebli lež. popř lhaní nebo lživá informace.
V tuto chvíli jsem už jen rodičům musel připomenout píseň od Lucie Vondráčkové: Skoč si do tý vody.
jestli je ti libo
ona ti už poví .. . .
co si chtěěěěl ---------- věěděěětiii
Skoč si do tý vody...!:(
Vypadá to, že mí rodičové také rádi plavou, a tak si též společně se starším bratrancem šli zaplavat.
Nic proti, ale ať si plavou, ale ať na mne necákají.......
Mí rodičové vědí(já to vědět nemusim, a nechci to mít v životě), co jsou ti dva zač a tak jim to určitě muselo být jasné a věděli co se stalo.
Vzhledem k tomu, že jsem zatím hodný chlapeček a své rodiče jsem zatím nezavrhl, i když ten čas se blíží, protože to vypadá, že to chtějí, musel jsem přemýšlet nad tím, jak je možné, že by tomu mí rodičové věřili????????? neuvěřitelné.......... inu budiž, takovéto věci jsem přestal řešit hodně dávno a jen tak si pozvolna na to zvykám... Vypadá to ale, že mi mí rodičové věří!!! Naštěstí....
Takže vzhledem k tomu, že k této situaci nemám dostatek informací, nebudu to řešit(protože mi chybí vyjádření potřebných osob), avšak donutí li mne někdo, budu to řešit, protože takové ohavnosti ve svém životě nestrpím,
Nechtěl bych věřit, že by se mne snažil někdo podvést. To je ta věc o které bych nechtěl vědět, že existeuje i kdyby existovala... Ach jo.... proč já....... ????
To už mi asi nikdo nepoví.....
Takže.... kde jsou blechy patří antibleší sprej.... A já doufam, že už je nebudu muset řešit............... !
Vložil: kaiass ¤


Komentáře (2):
  • 29.11.2009 11:40:05, cicka

    pěkný...vím o tom.řešil sem to doma dva dny.a dával sem za pravdu tobě.