12.Červenec 2009
(cz/en)
cz:
Lidská čistota oprava:
Našel jsem jednu chybu ve výkladu lidské čistoty.
Bůh nikdy netvoří své ovečky jako vrahy.
Jako že vždy se najde někdo kdo chce pokazit dobrou práci a zničit všedobré, tak i v případě Boha se našel někdo kdo chce kazit jeho práci.
No vzpomeňte si jak nás bůh vytvořil. Jako čisté hodné milující osoby s dostatečným až radostným množstvím lásky v našem životě.
A jak se jmenuje ten kdo chce kazit Božskou práci ? :-D Přece Ďábel !
Vypadá to, že dnes ďábel přichází ke každému člověku a ptá se ho! Tohlevšecho ti dám, když se ke mě přidáš. Tohle všechno budeš mít, když mizaprodáš svou duši! Vypadá to, že Bůh tvoří jen dobré lidi, a ďábelpřetváří dobré lidi na špatné nebo zlé. Ptáte se kde by ďábel vzaltolik majetku ? :-D Totiž když dáte ďáblu svou duši a jste pod jehovládou, dá vám všechen majetek od všech, kteří smlouvu s ďáblem nemají(to budou ti dobří lidé) a budete mít tolik peněz a majetku,že se vám otom mohlo zdát, že vaše děti toho nebudou mít v životě moc na práci :-D
To je dobrý ne ? :-DDD :-DDD A taky jednoduchý
Nevýhoda je ta, že ďáblova nadvláda není důvod proč vás bůh stvořil,takže čekejte určité projevy nekompatibility, o kterých vám toho zatímmoc říct, nemůžu, protože o tom moc nevím.
Takže konec konců to vypadá, že být bohatý je jednoduchý .... :-D Stačípodepsat smlouvu s ďáblem. Jak se to dělá v životě reálně to vámneřeknu, protože nemam rád ďábla a vy se mu taky vyhýbejte.
Jednou řekl Neo, že nejtěžší je volba.... A vypadá to, že v čechách vtom má hodně čechů jasno.... :-D Chci majetek a peníze a smlouva sďáblem mi nevadí, hlavě že je to zbůsob jak být bohatý... Nemůžu říctjaké to je získávat bohatství pod vládou ďábla tak jak bych si přál,protože takové zkušenosti nemám, a získávat nebudu. Jen trochu vím jakto funguje, je v tom pryncip krádeže a lží.
Hlavní myšlenka:
Bůh tě nevytvořil jako zabijáka.

Pouze ty jsi se zkamarádil s ďáblem a nebo jsi potomkem těch, kteřísmlouvu s ďáblem podepsali, v takovém případě je možné smlouvu zrušit.

Jednou jsem slyšel příběh vraha, kterému se povedlo smlouvu zrušit abyl to opravdu šťastný příběh. Jde o to, že jeho duše se skutečnězbavila hříchu(smlouvy) a z toho člověka se stala opravdová božíovečka, kterou lze milovat. Je trochu smůla, že tu smlouvu zrušil denpřed popravou. Šťastným koncem zůstává, že jeho douše odešla bez hříchu(podepsané smlouvy) a tak vše dobře dopadlo!!!(Když jsem byl malej tak jsem tuhle důležitost nechápal)

en:
I have found one mystake in my human limpeza explaination.
The God does not create his sheeps as a killers.
There is always somebody who want to destroy any good on this world, so there is someone who wants to destroy God good work.
Just remember how were we created. We are created as a nice good loving persons with enough even happy ammount of love in our life.
And what is the name of that one who wants to destroy God's good work ? :-D It's a Devil !
It seems that devil comes to everyone at these days and he is asking ! I give you all this if you join to me. You will get all of this if you sale your soul to me! It seems God creates only good people and devil changes them to bad or evil ones. Are you asking where would devil get all this property and money ? :-D Well, if you give your soul to the devil so you let him to control you, he will give you property and money from all of those who did not sign a contract with devil(those are that good ones) and you will have so many money and property, that you could dream about.Your children will not have many work to do in the life thanks to your property :-D
That's good huh ? :-DDD :-DDD Also easy  (Why would devil enjoy this, giving you all this property ? Because that is the time when he destroys God's good work.)
Disadvantage is that devil's controling you is not the reason why god created you, so you can expect some kind manifestation of incompatibility. I am unable to talk about this that much, because I do not know about those thing enough,
So in the end it seems, that it is easy to be rich .... :-D You only need to sign contract with the devil. How can you do that in the real life I am not the one who is going to tell you, because I do not like devil and you also avoid him.
Once Neo sayd that the hardest thing is the choice..... And it seems in czech country there is many czech people who already made their choices.... :-D I want property and money and I do not care about contract with devil, importatnt thing is that this is the way to be rich.... I can not say how it is if you get rich under control of devil-I can not give you all informations about it as I wished, becase I have not those experiences, and I will not make them. I only know a little bit of how it works, it seems there is system of stealing and lies.
Main thought:
The God did not create you as a killer.

Only you(you just) got to friend with the devil or you are a descendant of those who signed the devil's contract. In that case it is possible to cancel the conctract.

I heard once the story of murder who succeeded to cancel devil's contract that was really happy story. He really succeed to have his soul free of sin (cancel the contract)(he become to a clean human(pure humanity)) He really become to a nice God's sheep, that is possible to love. It's a little bit bad luck that he cancelled the contract one day (or hour I guess) before his own execution. There is the important happy ending, his soul leaved without a sin (signed contract) so all happening ended good!!! (When I was little I did not understand this importance)

I wish Devil never existed. Maybe the God and Devil are friends so they are having a good fun with us to have a watch us fighting for good or bad and everything that is between that :-D
You know.... when there are two friends, they always make a fun to have :-D
Vložil: kaiass ¤