20.Červenec 2009
cz:

Jednou jsme s kámošem při konverzaci narazili na téma co je to princezna, takžee: :-D zde:

Ideální princezna je ta z pohádky. Hezká tělem i duší, překrásná žena.

Vzhledem k chaotickému množení lidského druhu se dnes spíše setkáme s jejími mutacemi.
Dnešní princezna je jakákoliv dívka a žena,která má mnoho hezkých vlastností.Pro mě osobně jsou to vlastnosti, které mohu obdivovat, protože jsou hezké nebo krásné. Jsou to vlasntosti, které si může každý muž oblíbit. A protože se vlastnosti člověka krásně zračí v obličeji lze princeznu poznat už z dálky.
Pro dnešní typ české princezny je poněkud obtížné vyrůstat, protože to je jako když hodíte studenou bramboru mezi horké brambory.Vždycky se ohřeje... Taková princezna nejspíš nebude mít jen hezké vlastnosti, ale vzhledem k tomu v jakém prostředí vyrůstá posbírá časem i negativní vlastnosti, většinou jsou to vlastnosti, bez kterých by se v tomto prostředí nedalo obejít.
Takže dnešní princezna může mít i nehezké vlastnosti, ale velmi záleží na druhu a míře takových vlastností.Podle toho jak moc a kolik jich je se pak poznává jestli je princeznou či nikoliv.
Nelze říct, že každá žena, která si ponechá své hezké vlastnosti, tím že bude okolím nedotčena, je automaticky princeznou. To jestli jste princeznou se poznává podle toho jestli máte princeznosvké vlastnosti.(budou popsány níže)  Několikrát jsem potkal holku, u které jsem cítíl, že je nedotčená(nepoškozená) a to mi připadalo krásné, ale pro mě ta holka prostě nebyla princeznou, prostě se tak nenarodila.Ovšem pro každého muže jsou měřítka na princezny jiné,takže když vám někdo řekne, že pro něj nejste ničím vyjmečná, tak ten druhej co sedí o sedadlo dál vám řekne, že pro něj jste vyjmečná.
Častokrát jsem potkal holku, která sice byla princeznou, ale byla velmi poškozená, bylo vidět, že někdo prostě nechtěl aby byla princeznou. Často se tomu děje i doma a to je velmi smutné. Mylím, že je jisté, že s takových většinou vyrostou krávy, které můžou v životě čekat akorát tak na vola. Ale je smutné, že to není jejich vina. Předpokládám, že holky kolem deseti let nemůžou přijít na to, že je někdo poškozuje, a tím kazí to co je v nich krásné. Pokud je tímto škodlivým činitelem matka tak je to to nejhorší... Můžu říct z vlastní zkušenosti...
Nejvíc mě bolí, že bychom tu v čechách mohli mít mnoho princezen, skutečně je potkávám, ale je tu mnoho ďáblových služebníků, kteří vykonají své. Když jdu na exkurzi hradu a potkám tam princeznu ve věku 10 let mám radost. Když jdu znovu na exkurzi hradu a potkám jí tam znovu a je jí 13 let vidím, tolik poškození a negativních vlivů, že je její duše v tomto věkovém období kvůli těmto změnám nevyrovnaná a to jí činí být jako namyšlená slepice bez královského původu(již nezbylo nic co by se dalo obdivovat) - pláču
(Takový stav nazývám nevyrovnaný stav, v takovém je možné princezně pomoci, aby se nestala bývalou princeznou.)
Přitom by stačilo, aby se k ní lidé chovali královsky... (Minimálně nebýt na její duši zlý!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Za nějaký čas se postaví k životu a vybere cestu, kterou se vydá. Je smutné říct, že podepsat smlouvu s ďáblem se jí může zdát jako dobrá volba, protože zlo na ní působilo tak ona jej bude dál roznášet. (Ty vole ale přitom to mohlo bejt úplně jinak!!!! :( )
Proč musí tolik princezen zemřít ?
Nemyslím si, že bůh vytvořil své ovečky k obrazu svému, aby z nich byly vypočítavý mrchy. To zase přišel ďábel a hledal mezi ovečkami své místo a kazil dobrou boží práci.

Princeznosvké vlastnosti
Prvním znakem je vlastnost čistého člověka. To znamená, že princezna je taková jak ji bůh stvořil (a věřte že on je bombasticky skvělej designer a umělec!!) a není taková, jak ji chtěli ostatní, jak ji chtěl někdo jinej. Taková princezna je ten nejlepší protějšek jaký můžete mít.
Druhý znak je jestli ta na kterou se díváte je opravdová princezna či nikoliv za předpokladu, že je to čistý člověk. Je nutné poznat jestli se daná holka/žena narodila s královským původem či nikoliv. Pokud je holka/žena princezna, její povaha a vlasntosti se co nejvíce přibližují princezně z pohádky. Definice princezny z pohádky by měla být veřejně známá. Já už jsem na pohádky tohoto druhu velmi dlouho nekoukal, a definici si pamatuju nejasně. Ovšem nemám problém poznat princeznu když vedle mě stojí, tato věc se dá cítit. (Nemluvím tu pouze o kompatibilitě, holka nemusí být princeznou, abych s ní byl šťastný, Říkám, že umím cítit princeznu, nezaměňuji to s holkou, která je se mnou kompatibilní. Potkat princeznu je mimořádný okamžik a není to každý den. Takového okamžiku je potřeba si cenit.Já osobně poděkuji bohu, že mi nabídl ten královský pohled na ni. A mám důvod to oslavit.) Jedno slovo princeznu definitivně označuje: krása. Nikoliv však to že má hezký obličej a proto se na ni mohu usmívat. Krása o které mluvím je krásou boží. Vždyť je to boží práce kterou tak obdivuji a která dělá princeznu princeznou. Mít před sebou princeznu je jako zázrak, kterého je nutné si vážit. Takovou princeznu jsem před očima nikdy neměl a kdybych měl, asi bych si ji chtěl hned vzít... :-D
Třetí znak - míra přeměny princezny na bývalou princeznu.
Pokud je princezna na cestě stát se bývalou princeznou je to špatné znamení, taková holka bude po přeměně celkem jiný člověk než ten, do kterého jste se zamilovali. Problém je že takový stav se těžko pozná. Potom je dobré nynější bývalou princeznu opustit. Znamená to, že dnes potkám princeznu, ale když ji potkám za 4 roky tak už není princezna. Míra přeměny má dvě fáze, vratná a nevratná. Buď je možné princezně pomoct a nebo není.
-
Opravdová Princezna je dobrým člověkem, je zárověň člověkem čistým a má krásné(princeznovské vlastnosti) Je to obyčejný člověk, skutečný člověk, člověk, který vyrostl bez problémů, které by ho měnily. Princezna je obyčejným člověkem krásným, protože jí Bůh dal krásné vlastnosti-povahu.
Skoro bych řekl, že člověk krásný a dobrý je to samé, protože bůh takové lidi dělá v jednom :-D
Abychom si popsaly princeznu stačí si popsat dobrého člověka, který se svými vlastnostmi hodí k vám. To bohužel udělat nemůžu, protože nejsem vámi, ale můžu popsat co princezna znamená pro mě a proč řikám o holce že je princezna.
Ideální princena je krásná :) tělem i duší, myšlením i skutky. S ďáblem neměla možnost se setkat, protože když ho viděla z dálky strachy utekla. Je to hodnej člověk, laskavej, vřelej, přátelskej, pravdomluvnej, čestnej, spravedlivej, pln lásky, (Asi před sedmi lety jsem vytvořil pojem lidský člověk - je člověk který se nechová jako zvíře nebo prase k ostatním a je bez stopy zla), lidský, pro svou čistotu obdivuhodný, něžný, má rád lidi, je velmi přátelský, pomáhá, věří na dobro, nesnáší zlo, být na světě je pro něj velmi krásné, miluje život a všech jeho krás si je vědom a má radost. Princezna je okouzlující jako anděl. Je to jako moment kdy bůh sestoupí z nebes a promlouvá: Toto je jeden z mých andělů! Dobře si jej střež, chceš li s ním po zbytek života bok po boku stráviti! (Jo abych nezapoměl, nezapomeň ho celý život obdivovat ty víš co myslim..... ;) )
Ten dovětek bych vám moch asi vysvětlit :-D, pokud do mého života vstoupí princezna, bude můj život naplněn nekončící krásou a já budu šťastný a neustále budu pln obdivu a lásky k mé ženě, je to anděl, kterého nepřestanu nikdy obdivovat.
Akorát jsem zvědavej kde takovou najdu .............. :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Princezna je boží dílo, z kterého zůstává rozum stát... a nejenom rozum ... :)) :) :-D Když jsem potkal andělskou princeznu za mlada, skoro jsem přestal dýchat.. :-D To bylo tak neuvěřitelné ! Jen její úsměv stačil, abych věděl všechno. :)
Co určitě chci, aby moje princezna měla je smysl pro humor, aby mě uměla rozesmát, aby uměla poznat každou chvilku, kdy svým chováním-myšlením i skutky mě dovede k smýchu i třeba tak, že bych se po podlaze válel.. :-D To by bylo super, to by byl jeden z důvodů proč s ní být a milovat ji celý život.
Přál by si ještě dál popsat krásu princezny, ale nějak mi docházejí slova :) Chci aby lidé věděli, proč je princezna tak výjmečná a proč je důležité být si vědom její existence. Aby každý věděl, proč je trestuhodný čin, měnit princeznu na bývalou princeznu nebo v nejhoršním případě na svini. Je to tak odporný skutek, že věřím, že právě tento důvod přitáhne služebníky ďábla, aby ho uskutečňovali a právě díky mým informacím budou vědět kam jít a působit zlé skutky.
Věřte však, že každé zlo lze přeměnit na dobro a každé dobro lze přeměnint na zlo. Alespoň doufám, že každé.
Pro mě je princezna mistrovské boží dílo zasluhující všeho obdivu a lásky. Miluji a obdivuji všechny princezny a nemůžu se dočkat až jedna z nich bude má :) To bude to nejlepší a nejšťastnější v mém životě na to se bude s láskou vzpomínat. Ani naplnění mého životního osudu nebude mít takový význam.
Vypadá to, že vietnamky nemají problém být čistými lidmi a tak je naštěstí snadné najít mezi nimi princezny. V tom našem městě žateckém jsem jich opravdu několik viděl a nemohl jsem věřit té kráse na kterou se dívám. Bylo to úžasné a přeji si, abych s jednou z nich prožil krásný vztah.
Princezna je to nejkrásnější co nám mužům mohl bůh dát.
Milujte a opatrujte své princezny!!!



en:

I am worryed that my translation skill is not enough for this . . . . :-D But Ill give it a try!!! Wish me luck!. (It can take 2 weeks to finish this and all my previous translations I guess)
Vložil: kaiass ¤