03.Únor 2011
Vypadá to, že je to tak hrozný, že jestli budeme chtít, aby nějaký svět existoval, tak se budeme muset sejít a pohovořit o existenci opačné jako dospělí lidé.
Není to už příliš mnoho škod a smmrti, co opačná existence už vykonala ?
Když opačná existence převezme lidksou osobu, stává se z toho člověka chodící smrt a nikdo jinej než ten kdo ví co je to živá existence tuhle planetu neubrání, protože nebude vědět před čím.
Uvažume přece, že ti kdo jsou převzati zabijí vše co se životem blíská.... To vypadá i tak, že vašemu dítěti bude zakázáno mít radost ze zmrzliny a usmívat se, protože ho všichni vidí..... Chcete takovouhle společnost ? Někteří si kvůli tomu přestanou kupovat zmrzlinu........... Příkladových ukázek tu máme už dostatečně si myslim.
Je to pravda, že dětem se říká, aby nemluvili se zlými lidmi ? Každé uposlechnutí opačné existence jí dává možnost existovat. Nenechme existovat to co je smrtelné...
Vypadá to, že poslední dobou převzatí(opační) ztrácejí rozum a konají opačnou (smrtelnou) existenci jak šílený hovada bez mozku... Ale to je asi jejich úkol tak dělají to co mají podle toho co v opačné existenci existuje..... Ale tam existuje jen ukončování existence neutrální..... :( Prostě zabíjení ukončování toho co vypadá jako živé dobré pěkné krásné hezké nádherné překrásné.
Nenechme si zabít planetu, nenechme si zabít svět.....
Já nejsem fanoušek konce světa...
Měli bychom se zajímat o to jak opačná existence na světě vypadá a zveřejňovat ji a učit se nezemřít....
Vložil: kaiass ¤