22.Březen 2010
Všechny tyhle potvory upíři zombíci vlkodlaci a jestli ještě něco je tak nevim :-D by se dali připodobnit k Ďábelnicím (Ďáblovým ovečkám). Jak si to kousne tak je s váma ámen........... :-D

Naštěstí v případě ďáblekských oveček pokud rozšiřují své učení a vám se dostane do krve a začínáte se jim podobat, tak je možné to vyléčit.

Tak už abych začal se svým tradičním výkladem,že ? :) Tohle připodobňování by jste mohli těžko chápat nejspíš.
aneb

Tenhle článek by mohl být nekonečný.... (třeba víte co tim myslim....)
Naštěstí se zaměřím jen na to co se týká mě, takže tu ta nekonečnost má nějaké omezení...

k věci...

Jsou Ďábelské ovečky škodlivé ?
Co to znamená slovo škodlivost ?

škodlivost - škoda - poškození
škoda, je když se něco zničí - rozbije - rozmlátí
škoda je když to před tím bylo dobré a teď to není , nejen že dobré, ale i neexistující (že už to neexistuje)

když to ještě trochu funguje nebo existuje, tak je to poškozený, když to ještě neni zničený(rozmlácený)
neboli
bylo to zničené,rozbité,rozmlácené z části, někdy se to dá měřit na procenta.

škodlivost vzniká pouze u existence živé, pokud je ďáblova ovečka škodlivá, tak něco ničí,rozbíjí,poškozuje, dělá škodu.
Je nebo není ? :)

Když jsme mluvili o tom, že ďábelnice ukončuje životy druhých tak je škodlivá i s bonusem.....

Škodlivost ďábelnic je zaměřena na to co je Božské dobré, a nejenom to, stačí aby to bylo hezké a dokonce jen vzdáleně příjemné, to vše je totiž dobré.

Když jsem na lidi hodný a oni se mi vyhýbají jako ďáblu tak tady něco nehraje.....
A článek škodlivost ĎO je na světě..... :-D


Když slunce svítí tak ďábelnice vám řekne, že to zrovna přelétá kometa a její paprsky dopadají i na zem.
Jak můžete vědět, jestli se točí země, nebo slunce když ani jeden z vás nestojí na slunci, aby to mohl porovnat ?

Budete muset věřit že jo ? :-D
Takovéhle věci se přece musí zkoumat, aby se dal udělat úsudek.

Takže nědo říká, že já jsem dobrý a někdo říká, že nejsem dobrý.
A to neni všechno....
V případě internetu se jedná o textové zprávy a jestli jsou libimseti.cz a magazin.cz velký kamarádi, tak bych se tady vůbec bál posílat zprávy někomu.....
To,že jsou bedlivě prozkoumávány, není hlavní problém.
(Komu se to nelíbí ať ICQ okamžitě vyhodí....!)(SKYPE má větší využitelnost a nikdo tam nemá oprávnění číst vaše konverzace a říkat,že je to legální... a má pravdu. Toto na ICQ legálně může a má to dovoleno)
Napadla mě ďábelská taktika, kterou je možné v tomto připadě činit a škodit tak člověku...
Jestliže je možná, odesílané zprávy pozdržovat a měnit je a pak pustit k adresátovy. Tak buď vy, nebo my si o tom druhém budeme/te myslet to, co chtějí ony.(ďábelnice(ďo))
V případě takto upravovaných zpráv by to bylo jako když bychom hovořili po telefonu a já bych vám řekl, že jaro je za dveřmi a vy by jste ale slyšeli, že Jarda spí na třešni....
Tato činnost ďábelských oveček je nanejvíš sprotá, nelegální a k držky rozkopání. (A to jsem použil neškodný příklad..... v případě byzbysových aktivit je to konec.....)
To znamená, že jestli si budeme povídat po internetu v podobě emailů nebo jakýchkoliv zpráv, které čekají na vyzvednutí(jako na libimsteti) (že to neni živá psaná konverzace(jako Skype), tak by taky bylo dobré, ověřovat, jestli to co je tam napsáno, jsem skutečně odeslal.

Tak třeba tady na libimseti příklad.
Když budu chtít najít hezkou hodnou holku, tak jí něco napíšu, ony to přepíšou a holka si se mnou přestane psát...
Nejběžnější zálibou je u nich překrucování smyslů, takže kdybych jí psal, že se mi její úsměv líbí jako kytička, tak po jejich přístupu by si mohla přečíst, že jí píšu, že se usmívá jako kravička.
Takovýhle věci já ryskovat nebudu....

Nejběžnější otázkou všech lidí je: Ježišmarja a proč by to dělali prosimtě ? a zrovna tobě... ? nejsi blázen ?
odpověď
podstata existence ďábelských oveček je ukončování(zabíjení) dobré existence Božích oveček, a je úplně jedno jaký je toho průběh.
v případě existence mé, jsou na mě nasáklý jak housenkyjavice.... proč ... ? protože jsem dobrá boží ovečka.... a protože se mi pořád nedaří najít sobě rovného, asi jsem v kraji kde se vyskytuji po málu..... :-D
a ještě proč.... ?
je tu důvod krádeže
pokud vymyslím něco dobrého nového, ukradnou to a použijí pro ďábelský systém... magazin.cz je věrný příklad
zejtra něco někomu v soukromé zprávě napíšu.... pozejtří to máte jako článek o zpívajících velrybých na suchu...... (jako velký hit....)
(nebo ještě dřív)
(kdo nerozumí má se ještě co učit)



:H-L-A-V-N-Í------I-N-F-O-R-M-A-C-E:
Pokud k vám přijdu a budu se chovat hovořit a jednat tak jak je to bohu nejblíže a nejkrásnější, budete si myslet že jsem velmi neslušný člověk. (příklady časem najdu)




protože
protože
protože
protože
protože
jakmlile ďábelská ovečka zjistí něco nového hezkého(co si mezi sebou říkají boží ovečky a jak jednají) co podporuje boží krásu, okamžitě hledá způsob, aby se to dalo použít a vypadalo jako největší prasárna-hnusárna(ošklivost) všech dob.....
a snaží se to co nejrychleji rozšířit, aby se to v boží(hezké) podobě nestačilo rozšířit dříve.
ďábelnice jsou aktivnější, protože upřednostňují hmotnou existenci a taky jim to pěkně sype.

Je normální , že s dívkou budu chtít mluvit nejhezčeji.
Jenže když vyrůstá někde s velkým výskytem ďábelnic, tak ty jí všechno hezké vezmou, co nepůjde vzít, ji přemění(otočí-překroutí) s tím, účelem, aby když jednoho dne potká prince, aby ho pokládala za neslušného(aby tak podle toho co zná vypadal)

(To jsou věci.....)

Jestli chcete vědět jak je vůbec tohle možný tohle vše o čem píšu, tak si zjistěte to co má ta naše lidská hystorie za sebou a nebylo to zveřejněno. Buď je to dostupný v knihovnách nebo místech tomu určených, a nebo to dostupný neni, aby se pravda nedostala na pole veřejnosti.... Prostě fujtajbly po hezku česku řečeno.... ..... ale takový, že člověk ani neví, že něco takovýho může existovat....
jak to, že to vim já...... i když jsem k tomu neměl přístup..... (hmotný přístup!) --- doufam, že dotatek v závorce je dostatečné vysvětlení... :) (to znamená, že nehmotný přístup jsem ano měl...) (ten se taky dá zablokovat, ale tady se dá odblokovat :) )


Takže slečno holko dívko dámo, to co si budeme psát budeme kontrolovat, abychom předešli hezkým*1 (nehmotným) ztrátám.... :) ) (co tim myslim si povíme včas:))
A když nebudeme chtít....... budeme používat skype...
Jako neživou textovou komunikaci (tedy zprávy pro pozdější přečtení) si volím gmail.com
email na gmailu (google) se vyplatí..... :-D
jeho funkcemi budete potěšeni! a je to česky.
Rád bych, aby jste ho měli.

*1
(teď mě napadá ten pořad, hezký ztráty.
Tak já jsem byl vychován tak, abych tomu pojmu rozuměl tak, že to že se to ztratilo je hezké, čili že je to hezký, že se to ztrácí... ale všichni víme, že to hezký není že. ?
pravý význam toho pojmu je, hezký ztráty, neboť to co se ztratilo bylo hezké. a už není, protože je to ztracený a neexistuje to,ztratilo se to.
přepis pojmu:
ztráta hezkých věcí
hezký ztráty , označujou smutnou nehezkou událost, kdy se ztratilo něco hezkého.
takže když to ztratíme tak to neni hezký......)



 Kdybych začal mluvit o škodlivosti mezi sousedy, příbuznými, kamarády, taky by se dalo mluvit dlouze. Jo a asi by se mi prudce snížil seznam kamarádů..... tedy v uvozovkách.. :-D oni si myslí, že to nevim .... :-D

 Ale, jo, taky bych měl příklad který nevim jestli se mi stal nebo ne...
 Jedna holka mi po kámošovy poslala hardisk(to třeba mohl být projev hodně krásné laskavosti a já bych si ho od ní pamatoval.. :) ), kámoš ovšem řekl, že kámoš mu poslal hardisk, že mu nejde ať ho vyzkouším.
 Takže kde je pravda..... ?

 Pravda je, že mě ten hardisk fungoval..................


Proč já..........
:-DDDDDDDDDDD
(A na jakym hardisku si myslíte, že mam uloženej tenhle dokument..... :-D :-D )



(A to už se radši ani nebudu zmiňovat jak škodí matka.......... :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D )




Tenhle článek se jmenuje podle něčeho, kvůli čemu jsem napsal, muj první článek.
Zabíjení Princezen je též oblíbená taktika,ve které ďábelnice nacházejí oblibu...
Toto je něco, kam nesměřuji pouze své oči, když vidím, že se to děje.....
Jenže když to dělá nejbližší člen rodiny, který má k tomu ještě dokonce přizpůsobené zákony a legálně se s takovou ohavností nedá nic udělat, tak vítejme v matrixu..... (no to by moch bejt taky další článek.... :-D (matrix,to je věc:)))))))))))))



Škodlivost Ďábelských oveček taky spočívá v tom, že pokud je někde boží ovečka, tak ty ďábelské se snaží její existenci zamaskovat, aby o její existenci ostatní nevěděli. Když se podívam na to co mohu vidět doma, tak to není jen maskování, ale i změna vzhledu, neboli, chtějí aby daná ovečka vypadala jako ďábelská.
V takovém připadě, bude existovat mnoho příběhů a povídaček, jak jsem špatný a co špatného jsem udělal. A podle existence viditelné to bude i vypadat, že ano.
A to je to místo... :)
existence viditelná, není existence hmotná,
a už vůbec ne nehmotná....
Takže ten kdo chce zjišťovat pravost věcí podle existence viditelné, musí být velmi opatrný, většinou též informovaný a zkušený.(i když zkušenost též podléhá jednomu směru a není stoprocentní, takžeeeee....... OPATRNĚĚĚ ! ! ! ! ! ! hlavně opatrně
jakmile se vám povede z existence viditelné, udělat existenci hmotnou (mělo by to jít vždy) tak jste krůček kupředu, ale to nejtěší zbývá .... sic již máte danou věc v rovině shodné a opačné,však nají pravou si žádá hlavu zdravou..... (ne jen bez ďábla kdyby to někomu nedošlo........)


Avšak jak se mi doneslo, tak ubližování božím ovečkám za pomocí zákonů tu snad nemá hranic.... (to jsem možná řek asi až moc tvrdě,nevim...)
Kdysi dávno byly ďábelské ovečky trestány za to, že něco provedli špatného, ďábelského, trestuhodného.
Dnes jsou boží ovečky trestány za to, že existují........
omg..

Je to vůbec pravda ?


V tom případě mohu předpovědět, že jako ostatní boží ovečky budu postaven před soud :) Bude vymyšleno něco co jsem spáchal a je nutné to potrestat. Dlouho a dávno mnoho let před tím se mnoho ďábelských oveček v mém životě snažilo a snaží tvořit existenci hmotnou k tomu, aby vypadala tak, že obvinění jsou pravdivá, a trest pro mě oprávněný. Tedy jako že to vypadá, že jsem to udělal.
(A nejen to, dokonce standartní zákony v čr jsou postavené proti božím ovečkám, a když chce být boží ovečka boží ovečkou, tak nezákonně.... (neuvěřitelné....)) (Neboli je to protizákonné..................... :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D ))))) ............... (to by mělo znamenat, že tu hlavní slovo má ďábel... ----...čechy krásné,čechy mé. -Odkdy ?)
Budou se snažit, aby tím vytvořili odstrašující příklad pro všechny, kteří by chtěli dělat to co jsem "udělal" já.
To že dělají něco nesmyslného mají ošetřené, protože mají většinu oveček pod vlivem ony to neví a nemají informace aby o takové věci mohli přemýšlet, a dokonce je mají naučené,aby přikyvovali.... :-D) (Neboť ty pod vlivem, neví co je to to Božské,krásné-hezké,,,, k tomu jsou naučené,že existence živá je jednosměrná,,, k tomu ještě jsou naučené, že existence živá je na prd nestojí za nic a kde se něco děje tak mu dáme co proto.....)(neboli jakmile je někdo obviněn,tak je vinen)
Když jsem přemýšlel jak v životě udělám to co bych rád...
A jaký smysl bude mít v mém životě tento soud...
Najednou to splynulo v jedno :-DDDD
Již nemálo let se na soud připravuji, a skoro to vypadá,že se těším :)) (neuvěřitelné... :) )
No ale jestli to bude soud ve stylu Ježíše Krista tak potěš to pán Bůh......

Asi bych měl udělat článek jak to proběhlo v jeho případě a pak to porovnat s tím co jsem měl já...
Když se prokáže shoda, bude to mít pokračování.

(Ne že by se mi chtělo nějakej soud,.... ale bude li to Boží poselství tak proč ne :) )
To bych radši dal ten čas své ženě, protože tyhle věci jsou tady většinou dlouhý a zbytečný..... a dávat čas své ženě má alespoň životní smysl.... :)))) )

Když bych teď tady napsal, že vím jak to bude probíhat, tak by stejně neuměli vymyslet něco jiného, a stejně by to nevydrželi a i když by to nemělo smysl.... :-D udělali by to.

A stejně by mi nerozuměli, protože bych psal v existenci nehmotné, a to není jejich parketa.... :)))

no budiž.....
//dopisek: Kdyžtak celé to skončí na tom, jestli existuje, nebo neexistuje..... :) To nejvyšší, největší nejlepší... : ) Po zjištění existence vznikne směr (jeden ze dvou ho zná,a podle svého učení používá a směruje)


Už nevim kolik hodin tady sedim, ale asi bych udělal rekapitulaci....
podstata článku:
poškozování existence boží ovečky
lhaní je naprostý prostředek pro všechna tato fujtajble
neboli...
tvoření existence,která neexistuje.
Když příde pani do krámu a začne vykládat jak sousedovic Toníček, rozmlátil hrníček.... tak mu nikdo ani polívku v talíři nepodá..... pokud bude věřit této pani v krámě. (pani povídala) (možná vymění talíř za něco železného,nerozbitného.)

boží ovečka, která věří tomu co říká ďábelská ovečka, zastavuje projevy Boží ovečkovatosti co se Toníčka týká.... a to není bohužel všechno... zastavuje Boží ovečkovatost svou.
tímto Ďábelská ovečka škodí dvěma božím ovečkám a sobě ne
a boží ovečka škodí dvěma božím ovečkám včetně sebe (neboli; a sobě ano)
(a Toníček mimochodem nesl hrnek plný vody, který měl nakřáplé ucho a to cestou prasklo a hrníček se na dlaždičkách rozkouskoval...
Nebudeme odhadovat, kdo to ucho napraskul, že ne ? :-D ) )

V případě těch pozměňovaných(napadených) zpráv je to jasné...-
tam si čtete to co jsem nepsal a obvykle je to měněné zlehka, aby původní smysl zůstal, ale místo schůzka na 8 ráno, tak třeba na 8 večer. a tak dále.
(takže jeli vám něco nejasné, tak se mě pro bezpečnost nás obou hned zeptejte, a nebo jen pro čisté ověření zprávy, se taky můžete optat(něco jako ověření pravosti zprávy) (tak třeba v případě skypu je možné provést nelegální přístup hned třemi nehmotnými pachateli.---- poskytovatel internetu ; poskytovatel Skype serveru ; a poskytovatel služby Skype)(to je o hodně lepší než u ICQ, protože u toho je to legální.....a přístup je oprávněný...!)
V případě emailu je to jasné.. neboli gmail je jasný.... zkuste někoho obvinit z neoprávněného přístupu na seznam.... když seznam je v český republice.....)(to asi víme jak to dopadne) (gmail neni z čech,takže bych čekal že bychom se k něčemu dobrali,kdyby se to stalo...)

Zabíjení princezen,je taky věc jasná...
Ubohá bezbranná překrásná princezna ve spárech vlkodraka.....

Stavění před soud nevinné ovečky.... (Když je nevinná tak je to boží ovečka nebo ďábelská? - Na tom nezáleží, když je nevinná tak tam nemá co dělat.)(A to ony si posvítí na to, aby byli oviněny jen boží ovečky)


Problém, ďábelské systémy učí všechny ovečky, že to co je božské(dobré) je špatné, neboli opak.
Takže tam kde existuje něco dobrého, je to okamžitě ďábelnicemi označováno a učeno jako špatné zlé, a ostatní informace jsou tajeny-schovávány. Obyčejné ovečce pak nezbývá nic jeného než věřit tomu, co existuje, protože nic jiného neexistuje(protože to bylo schováno-zatajeno) Ovečka získává jednosměrný život a když si na něj zvykne, je závislá a pod vlivem. Žádný drogy(teda když chce,tak jo), ale ďábelské systémy, to pak na magazin.cz se chodí na pastvu..... :))))

A jak má pak obyčejná ovečka vědět pravdu ?
Kdo ví......
(mi to poví.... ať to vim taky........... : ))



Další škodlivost:
Od narození je jasné, že kluk je věděc, dokonce mu Bůh dal na vytvořená světového patentu.....
Co se nestane..... Ďábelnice rychle přiběhně , ukradne, a rychle odejde....
A věděc je chudý, má zničený život, protože na nic jiného nebyl stvořen...
(Někdo mu ukradl plány, prohlásil je za své, odměna za patent je připisována ďábelnici a věděc žije v popelnici.....)

Takže bude mi někdo znovu tvrdit, že existence hmotná (tedy ve většině případech viditelná) je vždy jen shodná ?
Když mi spadne hrnek z ruky, protože někdo nakřupnul jeho ucho, tak rozbil jsem ho já, nebo ne ?

Mam takovej pocit, že v našem soudnictví bych byl okamžitě vinen a odsouzen...... Jak patetické......


Bohužel ještě další nepříjemná škodlivost:
Ďábelské systémy lezou do duše (krve) téměř neviditelně a v čase jejich stoprocentího odhalení může být pozdě. V tom případě, se i boží ovečka podle toho v jaké míře je nakažena chová a projevuje jako ďábelská ovečka. Předpokládám, že v mém případě z toho ještě nejsem úplně venku(ale moc mi nezbývá!), tak kdyby jste u mě zpozorovali nějaký ďábelský projev, tak mě prosím hned upozorněte. Vzhledem k tomu, že jsem se toho už po většině zbavil, tak bych řekl, že nebezpečí hrozí asi jen v případě, kdybych se dostal do královské popř. vznešené rodiny, tak bych asi neuměl reagovat a odvětit tak jak se v boží ovečkvoatosti sluší a patří. Nevim jak se to dělá, nikdy jsem to neviděl a asi to budu muset vytvořit..... To je mimochodem nejlepší způsob... :) dokonce i kdyby vám nějaký způsob královská rodina poradila, tak pokud ho vytvoříte sami, tak máte možnost, že váš způsob bude vznešenější než jejich.. :-D ( A to je pak překvápko ... :-d ))))

Projevů škodlivosti se najde ještě víc a protože jsem je zažil tak si vzpomenu a časem dopíšu.



Zpráva pro ďábelské ovečky:
Pokud si myslíte, že jsem porušil staroovečkovou smlouvu, tak jste málo informované.... Zeptejte se svého učitele ( A odpověď je neporušil)
Sám jsem o tom nekrátce uvažoval co napíšu a co nenapíšu, tento článek (a následující články) je pod dohledem(dozorem) staroovečkových zákonů a pravidel.
Podle smluvy jsme si vzájemně zavázáni, doufám, že to chápete (sice se mi to nelíbí), takže ať naše spolupráce vzkvétá :)
Ať chceme nebo nechceme, to že dodržujeme smlouvu je specifikací naší společné existence....
Vložil: kaiass ¤