18.Prosinec 2010


Znáte opačnou existenci ?
Na světě máme neutrální existenci a opačnou existenci.
Opačná existence se znaží o neexistenci neutrální existence a neutrální existence v nejlepším případě neví, že existeuje opačná existence. (To vede k nedobrému životnímu stavu na celém světě a k umírání lidí, které je možné mít rád, jsou to dobří a neviní)
Opačná existence má v oblibě hmotnou existenci a neutrání existence má v oblibě živou existenci.
To je jeden z důvodů proč opačná existence se snaží o neexistenci neutrální existence.
Je otázka, když přestanu existovat, tak jsem zemřel, nebo ne ?
Takže když se tu bavím o tom ,že nějaká existence se snaží o neexistenci existence druhé, tak se tu mluví o zabití, nebo zabíjení.
Doufam teda, že je to vyjádřeno správně,myslim, že jinak než zabíjení se to říct nedá.
Jedna ze zábav opačné existence je zviňovat nevinné. Jako zástupce existence dobré potažmo neutrální se mi toto hnusí jako jedno z nejvíc na světě !
Proto mě zajímá jakým způsobem se v dnešní společnosti staráme o to, aby se toto nedělo ? Jakým způsobem se dnes lidé snaží dobádat se k pravdě ? Já vím, že je to jedno z nejtěžších, ale asi je to tako jedno z nejnutnéjších ! (Pokud bych snad někdy pracoval pro svět,tady by asi bylo mé místo)
Opačná existence je v tomto aktivní jak jen může,myslí si, že je to její účel života, aby neutrání existence neexistovala....
Jeden z důvodů je, že opačná existence neví co to je mít živou existenci a tak závidí a dělá to co je špatné směřované k existenci neutrální.
Je logické, že se opačná existence snaží o zastavení šíření informací o ní samotné.
Takže současný stav by měl být, že lidé neví co je to opačá existence.
S opačnou existencí se setkáváte když vám někdo ublíží, podvádí , dělá naschvály, je na vás zlý, dělá vám to co je špatné.
Ještě je dobré říct,
že neutrání existence byla vytvořena Bohem !
a
opačná existence byla vytvořena Ďáblem !     z existence neutrální
Takže bůh to udělal krásné a ďábel to znetvořil na (no nebudu tu plýtvat ošklivými slovy, řekněme jen,) opačné.
Asi bude pravdou, že opačná existence existuje jen pro to, aby se pletla do života existence neutrální.
Takže vás už může napadnout, jaký názor si o ní můžete udělat.
Není to nic dobrého a děti by se s tím setkat neměli.
Horší je to, že se opačná existence šíří a mění existenci neutrální na existenci opačnou. V takové chvíli je možné mluvit o konci světa a tak kdo o konci světa hlásá, tak ho neberte za blázna, ale běžte ho vyslechnout !
Někdy bych měl napsat průvodce : jak se nestát, nebo nepodlehnout existenci opačné.
To by mělo být ve vašem zájmu se o tom něco dozvědět, nebo třeba až znovu budete číst tento článek, bude vám připadat opačný.... A jestli vám připadá opačný už teď, tak potěš to pán Bůh..................... :-O
Vzpomínáte jak to s vodní pani nezkončilo ?
Dejte si pozor v tom co jí věříte,abyste nepodlehli lži. Já vim, že je to těžké pochopit tak narychlo, že je něco opačné, ale důležité je, abyste uměli poznat kde nebo co je to opačné.
Kdo nevěří ať tam běží.......... neboli začne si hledat informace o opačné existenci ! Je dobré se podívat na dobrý film s touto tématikou ! Bohužel nemám žádný seznam a dokonce ani teď nemůžu nějaký doporučit, už je to dlouho co jsem nějaký viděl. Uvítal bych se seznámit s někým kdo je pro tématiku zapálen a takové filmy zná.
Ale na jeden jsem si vzpomněl. Kdo nevěří ať tam běží a podívá se na film Zelená míle a pak ať napíše článek o čem, že to vlastně bylo a to co nejpodrobněji ! A samozřejmě film Kristovo prozření, nebo v existenci hmotné se také říká umučení Ježiše Krista, je film, nad kterým doporučuju si sednout a též napsat článek o čem to bylo. A když jsme u toho tak si zahrajte hru Mafia a též napište o čem že to vlastně bylo.
Po té se s vámi o tom budu moci bavit a budete mi moci porozumět.

Jak již tedy víte já jsem zástupce existence neutrální, tedy dobré. To právě toto pani nemůže překousnout se řiká. Prostě její šéf jí nenechá spát,kvůli tomu, že jsem neutrální existence...

Napadl mě naučný odstavec : :)
Ďábel je pro opačnou existenci šéfem, přikazuje a rozkazuje a dává tresty.
Bůh je pro neutrální existenci něco jako učitelem, ale to bych mu asi křivdil., jestli tomu chcete opravdu rozumět, tak Bůh je spíše otcem. A dává odměny

Pokračujeme u pani....
nejde mi o to aby pani nemohla vystrčit nohy z baráku kvůli tomu, že má v životě opačnou existenci,, tedy spíš..... je či není . . .. ?
Ale jde mi o to,že v exitemci slovní,příběhové a vypadající či lživé, se snaří, abych byl existencí opačnou. Občas jsem svědkem, že k tomu používá naprtosto nelogické prostředky.
Proto prosím, jste li člověkem neinformovaným, tak si to uvědomte a nevěřte něčemu jen proto,že to někdo řikal.... !!!!
Bohužel bych řek, že na světě je opačná existence rozšířená víc než neutrální existence a taková,ať už má poměr libovolný má tendenci připojit se k tomu, co je opačné a podporovat to jako své vlastní. To pak může bez problémů existovat celá hala lidí, kteří budou slepě křičet on je nedobrý !
Opačné existenci nemá smysl toto říkat, ale má smysl toto říkat vám ?

Chcete aby opačná existence přestala dělat to co je zlé a smrtelné ?
Sama od sebe toho nenechá a samo od sebe se to neudělá....... :-D

Jen vás chci povzbudit, aby jste si bránili to co je vaše vlastní :) A nenechali si brát bez čeho se nemůžete smát...



Pro opačnou existenci:
Milá opačná existence, jestli chcete aby svět nezkončil, tak se to budete muset naučit. Jinak váš šéf zabije vás a vše.
Ďáblovi jde jen o smrt, ne o vás. A může vás balamutit libovolnými pocity, ale poddáteli se mu, poslední co uslyšíte bude:
Teď jsi ho zabil, teď mi nic nebrání zabít tě.



(Jo ale ještě mě napadlo v článku pokračovat)
Jak poznáte, že se vás opačná existence snaží převzít ?????
Když se setkáte s něčím překrásným , milým nebo dobrým a je to to nejčistčí co jste viděli, tak nejen že z toho nemáte radost !!!! ale ještě to chcete ukončit!!!!!! (zabít) (A je jedno jestli je to překrásné šťěňátko, poník, či dítě, které vidíte kupovat si zmrzlinu.)
To už je tedy stav, kdy by mohlo být pozdě....
Ale nikdy není pozdě, když existeuje správné rozhodnutí.


Co mi ještě leží na mysli je, jak pani kazí život mladý pani a používá k tomu mojí existenci.Já vim, že toho bude jednou litovat, ale pokažený život mladé pani za to nestojí.... tak snad vše dobře dopadne...

Jestli máte taky trápení kvůli opačné existenci svěřte se mi, ať v tom nejsme sami........

1x edit
Vložil: kaiass ¤