Cocotte Minute >> Sado Disco

Na tuto chvíli jsem se těšil opravdu hodně, až cocobanda vysmaží další cocoplacku.Trvalo jim to sice delší dobu, ''poděkujme'' pánův či slečnám zlodějským, naopak poděkujme muzikantovi, který našel kejtry a mix. pult cocobandy a vrátil jim je.
Při prvnim poslechu, je už docela hned jasné přitvrdění, ne že by to nebylo i v předchozích, ale je to patrné přitvrdění a že to zní jak KORN a někdo k tomu má výhrady tak ať, pomlouvat umí kde kdo, ale ocenit tu snahu o dobrou hudbu už ne. Hlavně je víc slyšet basa, což je velice dobře :) První cocoSong Sorry neztrácí na originalitě textu Zellera, jako ostatně u všech songů :).
další 1-2-3 vpřed! následovaný Dotkni. Song
Nenávist, na který byl i udělán i klip .
Vrátnej - ne od Wohnoutů, ten oproti tomuto je balet ;) OstrovSado Disco, který mi připomíná jednu písničku, ale nevzpomenu si na název a konečná Je mi to jedno...
Samply, kejtrový riffy, všechno perfektně sladěno, charekteristický hlas Zellera, to vše k sobě ladí.
Abych to shrnul, žádnou zápornou kritiku k tomuto počinu nemám, deska se mi velice líbí a jsem zvědav na další klip k
1-2-3 vpřed!
Placku si hošani udělali sami bez jakkékoliv pomoci producentů. Jak už je patrné placka obsahuje 8. songů, je to rázný, rychlý, nenudíte se, doporučuji poslechnout.
A jak už jsem na Zabijačce Atari Terror + the.Switch chválil klip Nenávist Zellerovi, tak ted musim pochválit klip 1-2-3 vpřed!, skoro mi to připadá místy jako jeden klip Red Hot Chilli Peppers, což vůbec neni na škodu :).  Dávám mých 10 hvězdiček z 10 možných. Chválim a už se těšim na další počin, snad bude co nejdříve.

                                                       Tracklist 
Sorry
1-2-3 vpřed!

Dotkni
Nenávist
Vrátnej
Ostrov
Sado Disco
Je mi to jedno...



Váš kákápéčko - BandZone


napsal/a: kakapecko 21:22 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

101% Cocottice 26.04.2009 09:14:27

Pár pravopisných chyb, ale recenze supr :) Já mám CM na 1. místě co se týče celkové hudby, ale SD bohužel nemám :(