Já a můj život   10.Březen 2007



Úvodem
Ahoj já jsem Katka.
Když začínáte čís tuto knihu nečekejte od ní nic co od ní čekat nemůžete.Bude to něco jako můj deník ale nebude tajný bude pro vás.
Asi jako každé dítě jsem začala chodit do školy.Prošla jsem si šikanou, posmíváním,byla jsem utlačovanou ale také utlačovatelkou.
Ted jsem v osmé třídě.Je to takové zvláštní.Víte co je za vámi ale ne co vás čeká mým snem je být Zpěvačkou tento sen má snad každá holčička když jí je 7 a zpívá si doma.Ale mne tento sen zůstal až do 14ti let.Když se tak zamyslím můj život se vlastně točí jen kolem hudby.Taťka a mamka už od mých prvních krůčků až do teď zpívají a hrají na kytary můj starší bratr Jakub začal hrát také a já zpívat.Mamka my koupila flétnu a naučila jsem se na ni sama.Ale potom mě přihlásily do školy a já po třech letech přestoupila na příčnou flétnu je to taková „dlouhá trubka“ jak říkají kluci ve třídě.Moje třída je dobrá občas se kluci mlátí ze srandy, holky klábosí. A já si připadám taková nejistá nejradši bych se o přestávkách rozběhla chytla se mikrofonu a začala zpívat ale to je jen představa.Tak tam teda sedím a poslouchám mp4.a občas něco přihodím k danému tématu. Ve třídě nejsem žádná „hvězda“ na to tam jsou jiní ale taky nejsem zavrženec to bohužel odnesli také jiní já jsem zlatý střed.Kamarádů mám až až.Málem bych vám zapomněla říct že chodím do sboru to je taky paráda.
napsal/a: katul14 21:02 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář