But is not the end....

26.Říjen 2007

Ne, so skutečně není konec, ale teprve začátek. Filip je na mě nasranej. Všichni jste mě zkalamali a zradili. Všichni. Do jednoho.
    Přijde vám, že váma opovrhuju? Že si myslíte, že se k vám chovam hnusně, protože jste prostě jiný? Ne. Chovam se k vám tak proto, že ze sebe děláte všichni něco, co nejste. Dobře. Jo, říkáte si, vy, ti "kamarádi" že sem namyšlenej. Nebo že to říká ten pravej. Jenže já, já si na nic nehraju. Filipe, vidim před očima tvůj obličej se slovy :"no jasně!"A víte co? Je to pravda. Jo, sem ozmazlenej parchant, kerej dostane to co chce, a když to nedostane, tak je nasranej na všechny kolem.
   Todle neni moje ospravedlnění, ani snaha o něj. Já se za to nestydim, a uvědmte si, že když se se mnou budete chtít bavit, tak s tim budete muset počítat. Já se pro VÁS nehodlam měnit. A ani se nezměnim. Nezměnim se pro někoho, kdo by byl ochoten mě ZNOVU  opustit.
      Než něco vymektnete, rozmyslete si to  zapřemejšlejte nad sebou a nad svym chovánim. Já už si před svym prahem zamet, ajak sem psal, nehodlam se tu ospravedlňovat a prosit vás o odpuštění. Je to všechno na vás. Nejsem žádnej vlezdoprdele. Tak, a tim končim.

¨

napsal/a: ki.nkl 09:24 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář