« Domů | VIP,RYBÁŘ TOM » | bulimie » | foto » | kelly clarson-foto » | FtiPnĚ=D » | taylor swift » | lady gaga » | Scarlet rose » | Paris Hilton » | fOTKY MILEY »

Jak na kluky:))) (Kluci)

1 "Nemám ráda namakané svalovce. Moc jim záleží na vzhledu."Proč zalhat: Když bude vědět, že ti jeho vychrtlý hrudník a ruce jak tyčky nevadí, přestane se konečně stydět shodit před tebou tričko. A nebude žárlit, když se o přestávce zapovídáš s největším školní korbou.

2 "V basketu jsi třída. Hrál jsi profesionálně?"Proč zalhat: Mírné přifouknutí jeho ega nenapáchá žádnou škodu, naopak. Koho by netěšily lichotky? I když víš, že vždycky hrál jen za školní tým, po tvé pochvale se bude cítit jako velká hvězda NBA.

3 "Můj bývalý kluk líbal jako uslintaný pes."Proč zalhat: Tuhle lež použij, když je to tvůj současný přítel, kdo u líbání produkuje neuvěřitelné množství slin. Vyděsí ho představa, že bys v budoucnu mohla pomluvit jeho líbací techniku a začne se snažit, aby tě příště líbal jako samotný bůh lásky.

4 "Jestli se mi líbí Tomáš? Vůbec není můj typ!"Proč zalhat: I když váš společný kámoš vypadá jako věrná kopie Orlanda Blooma, rozhodně zapírej, že se ti z něj podlamují kolena. Mohl by začít žárlit a dělat ti scény, kdykoli se Tomáš zjeví ve vašem okolí.

5 "Jsem ráda, že máš tolik kamarádek, se kterými si rozumíš."Proč zalhat: Samozřejmě máš vztek, když se kolem něj motají jiné holky, se kterými tráví čas, místo aby byl s tebou. Jenže když mu to dáš najevo, v jeho očích se změníš v žárlivku. Tvař se, že ti jeho přátelé nevadí, a uvidíš, že mu najednou začneš chybět:-).

6 "Hahahaha! Jsi vtipnější než Jirka Mádl!"Proč zalhat: Srovnáním se svým oblíbencem mu napumpuješ sebevědomí k prasknutí a docílíš toho, že se bude moct přetrhnout, aby byl v tvých očích ten nejvtipnější, nejdokonalejší, nejúžasnější... A pozornosti není nikdy dost, co říkáš?

7 "Moji rodiče si myslí, že jsi fajn sympaťák."Proč zalhat: V přítomnosti tvých rodičů až doteď rudnul a sotva ze sebe vykoktal pozdrav. Když použiješ rafinované lži, uvolní se a tví rodiče budou konečně moct zjistit, že je opravdu fajn kluk (až na ty příšerné vytahané skejťácké kalhoty:-)).

8 "Dneska jsi tu za největšího borce!"Proč zalhat: Tuhle větu prones, když se na večírku nečekaně potkáte s tvým bývalým, který na tvého kluka hází nepřátelské pohledy. Dokud nepovzbudíš jeho mužské ego, bude se cítit nejistě a s tvým ex se bude v duchu pořád srovnávat.

9 "Tvoje mladší ségra je fakt roztomilá."Proč zalhat: Přestože je to protivný, rozmazlený spratek, který ti dělá jen samé naschvály, on v ní nejspíš vidí malou princeznu, nad kterou drží coby velký bratr ochrannou ruku. kodí

10 "Píšu do školy esej na téma, jak se Orlando Bloom ztotožňuje se svou filmovou postavou."Proč zalhat: Přece ho nebudeš nervovat přiznáním, že si nový film Orlanda Blooma pouštíš pořád dokola kvůli jeho úžasně sexy vzhledu. To, že se ti o jeho rošťáckém úsměvu v noci zdá, tvůj kluk vědět nemusí.