2. kolo MEDICCO LIGY EWH | florbal

Druhé kolo MEDICCO LIGY EWH 2008 se odehrálo v sobotu 19. července2008. Tentokráte byl pořádajícím týmem Rejnoci Zlín, kteří zajistili vevšech směrech naprosto vyhovující sportovní halu Zelené ve Zlíně.

Hrálo se opětovně stejným systémem dvoukolově každý s každým. Vzahajovacím zápase hráli domácí proti vítězům prvního kola, pořádanéhov Trutnově, Snow Wolves Janské Lázně. Výsledek tohoto duelu 10:0 proSnow Wolves byl opětovně důkazem pětiletého náskoku v trénincích. Druhýzápas dne se odehrál mezi EWSC LITA SPORT Praha a Snow Wolves svýsledkem 2:6, jenž napověděl, že odpolední společný zápas buderozhodující pro získání mistrovského titulu pro rok 2008. Ve třetímduelu se utkal domácí tým s pražským LITASPORTEM, který taktéž dokázalzužitkovat své dlouhodobější zkušenosti s hrou a potvrdil to výsledkem0:12.

Odpolední zápasy začaly bojem mezi EWSC a Snow Wolves. Po konci utkáníse stavem 5:1 předčasně určil vítěze prvního ročníku MEDICCO LIGY EWH.V posledních dvou hrách se střetli domácí nejdříve s janskolázeňskými0:11 a poté s pražským týmem 2:6.

II. kolo ligy bylo zároveň zakončením za týdenním společnýmsoustředěním, které proběhlo pod vedením reprezentačního trenéra JosefaTalába a trenérkou Janských Lázní Vendy Talábovou. Během soustředěnídošlo taktéž určení širšího reprezentačního výběru, kam byli jmenováni:Ondřej Tomeš, Petr Sulanský, Iva Zemková, Jiří Táborský, Ondřej Binko,Tomáš Suchý, David Drahonínský, Jan Vaněk, Jan Horák a Václav Uher.

a to jsem já

  • Jméno kingsula
  • Bydliště Kutná Hora
  • lepsi uz to nebude
něco málo o mě

kdo, že tu byl?