Counter-Strike | CS 1.6

Counter-Strike (dále jen CS) je multiplayerová počítačová hra z pohledu první osoby (FPS) (a nejhranější online současnosti).

CS vznikl jako nadstavba (mod) do hry Half-Life od společnosti Valve. Dnes je dostupná v několika plných i neplných verzích, starší CS 1.5, novější CS 1.6 a úplně předělaný CS: Source (CS: S). Zatímco verze 1.5 a 1.6 mají starší engine ze hry Half-Life, CS: S běží na Source enginu hry Half-Life 2.K disposici je i verze Condition Zero, která se ale v podstatě liší odverze 1.6 jen tím, že má navíc singleplayer (fyzika hry je stejná, cožneplatí o CS: Source).

Základní princip hry je jednoduchý, hráči se rozdělí do dvou týmů Counter terrorist (policisté) a Terrorist (teroristé)(CT a T). Kolo končí, když se splní úkol mapy nebo jsou zabiti všichnihráči z jednoho týmu. Na výběr je několik typů misí, nejhranější jsoumapy s pokládáním/zneškodňováním bomby (DE) (na turnajích se hraje jentento typ) a osvobozováním rukojmích (CS). Na DE mapách mají teroristéza úkol položit bombu a zničit cíl, zatímco policisté musí tento cíl zakaždou cenu uchránit. CS mapy fungují na opačném principu, teroristédrží rukojmí a policisté je musí osvobodit. To vše ovlivňuje výzbroj azkušenosti každého z hráčů.

a to jsem já

  • Jméno kingsula
  • Bydliště Kutná Hora
  • lepsi uz to nebude
něco málo o mě

kdo, že tu byl?