Historie | CS 1.6

Beta

BETA 1

Po herní stránce byla BETA 1 nevyrovnaná, stereotypní. Tým, kterýprohrál neobdržel žádné peníze, což bylo opraveno v BETA 1.1, kdedostává $350. Další závažná chyba byla, že když někdo zemřel, nespadlamu zbraň na zem, kompletně zmizela. Modely hráčů si byli extrémněpodobné a friendly fire (přátelská palba) nešel vypnout (opět opravenov BETA 1.1). Vesta byla prakticky k ničemu, opraveno v BETA 1.9, kdekryla i ruce, což zůstalo dodnes.

BETA 2

BETA 2 nám přinesla tlumič na USP a M4A1, objevil se AK-47, SiG 552 Commando a Desert Eagle. Úpravou prošel Night Vision.

BETA 3

BETA 3 přinesla nůž, helmu a P90, které v té době byly nepřesné a téměř k ničemu.

BETA 4

BETA 4 byla jedním z největších vydání CS. Zapříčinil se o to novýtyp hry: Bomby. Položit bombu jste mohli na nových mapách de_nuke,de_dust a de_prodigy. Nové zbraně P228 a Steyr Scout, do vybavenípřibyl HE granát. BETA 4.1 navíc přináší model SAS, na druhou stranuvyvolává negativní pocity.

BETA 5

BETA 5 přinesla dobré i špatné. Většinově se na ní podílelo BarkingDog Studios, které stojí za Homeworldem. Psaní do konzole mohlo shoditserver. Obsahovala spoustu chyb. Herně se prakticky nezměnila, cožznamenalo, že Commando a P90 stále vládly. Na druhou stránku BETA 5přišla s mnoha skvělými vylepšeními plus novou zbraní, brokovnicíxm1014.

BETA 6

BETA 6 byla mezník v historii Counter-Strike. V pozadí nových zbraníMAC-10 a AUG, modelů hráčů Snow a GIGN, a upravením MP5, obsahuje BETA6 dva nové herní typy. Útěk, kde museli teroristé utéct do vyznačenéoblasti (v BETA 6 pouze jedna mapa); a krycí, kde CTčka musí chránitVIP. Mimo to BETA 6 obsahuje levoruké i pravoruké modely. Pokud BETA 6ukončila nadvládu P90, začala něco mnohem horšího. Objevují se prvnícheateři.

BETA 6.5

Přináší upravený netcode, novou m4a1, m3 shotgun a USP, nový modelpro Teroristy, plus kupu dalších změn. O něco později přišla BETA 6.6,kde byla většina cheaterů zneškodněna.

BETA 7

Nové mapy, hrané dodnes, jako např. cs_office, de_vegas, dále pakdruhá mapa pro útěk as_highrise, cs_arabstreets a de_foption. Nůždostal sekundární funkci, objevil se plně funkční VGUI, přidán novýmodel hráče Seal Team 6. Významně se také změnily animace modelů.Upravily se as_ mapy. Nyní má VIP usp. Byly opraveny pohledy kamery.Novinkou je možnost řídit vozidlo, k čemuž sloužila testovací mapade_jeepathon2000.

BETA 7.1

BETA 7.1 opravovala chyby na mapách de_vegas, de_train acs_arabstreets. Dále pak upravila přesnost při střelbě burstem (burstfire). Opravený byl kód pro řízení aut. Také hráči mají konečněsprávnou velikost, opravený crosshair a pro fajnšmejkry je zde nováikonka pro HS (head shot). Samozřejmostí je opravením malých chyb apřidání nových cvarů (nastavitelných parametrů) pro server.

Verze 1

Verze 1.0

První finální verze, hra už nenese označení beta. Opraveno vesměsvšechno. Nové zbraně H&K UMP .45, FN Five-Seven a SIG SG-550.

Verze 1.1

Při výskoku se více znepřesní střelba. Již není v zoomu vidět konecsniperky. Přidány nové cvary jako například mp_roundtime (délka jednohokola), allow_spectators (povoluje na serveru diváky). Objevují se novémapy cs_thunder, de_dust2 a de_inferno.

Verze 1.3

Verze 1.3 je mnohými považována za nejlepší verzi CS. Na tuto verziexistují i dnes funkční servery. Mimojiné přidán cvar mp_startmoney(množství peněz na začátku hry).

Verze 1.4

Hráč musí stát na místě, když pokládá bombu a také nemůže stříletani se pohybovat když bombu defusuje. Upravena přesnost zbraní přiskákání. Obsahuje nový anticheat.

Verze 1.5

Verze 1.5 nová mapa de_piranesi.

Verze 1.6

Verze 1.6 přináší prodlevu při zoomování. Upravené verze mapde_aztec, de_pirenesi a de_inferno. Nové zbraně clarion a defender. Dohry je přidán také taktický štít. Hra dostala líbivější grafiku.

Counter Strike: Condition Zero

Verze 1.6, do které byly přidány boti (počítačem řízení protivníci) a singleplayer.

a to jsem já

  • Jméno kingsula
  • Bydliště Kutná Hora
  • lepsi uz to nebude
něco málo o mě

kdo, že tu byl?