Mikulášská 2009 | florbal

Město perníku se pro letošní rok stalo dne 5. prosince 2009 dějištěmtradičního „Mikulášského“ ukončení EWH MEDICCO ligy 2009, jehožpořadateli byli SNOW WOLVES Janské Lázně. Zvlášť dík patří HonzoviHorákovi, jenž opět pozvedl „pořadatelskou laťku“ hodně vysoko.
Krásnáhala Univerzity Pardubice uvítala florbalisty na elektrických vozícíchz týmů EWSC LITA SPORT Praha, Sněžné vlky z Janských Lázní a pouzejednoho Rejnoka
ze Zlína, neboť chřipka zdecimovala zbytek tohoto týmu.
Po slavnostním uvítání byli hráči rozlosováni do dvou týmů, které spolu poté sehrály
2přátelské zápasy. Zajímavostí zajisté bylo, že každé z mužstevkoučovala jedna z nastávajících maminek – trenérek pražského ajanskolázeňského týmu. (PS: česká federace EWH vypisuje konkurz natrenéry výše uvedených mužstev :) - muže!). Rovněž za povšimnutí stojífakt, že jejich asistenty byli současný a budoucí trenér zlínskýchRejnoků – otec a syn.
Vzhledem k tomu, že se jednalo o florbalovouexhibici, není výsledek zápasů podstatný. Důležité je, že si hráči,trenéři, asistenti, diváci užili během následujících 2 hodin tohonejlepšího, co tento výjimečný sport pro osoby s nejtěžším postiženímpohybového aparátu nabízí – zápal pro hru, atmosféru, krásné akce,góly. Snad jen na okraj zmíníme, že o vítězství „červeného“ mužstva,které vedli Vendy Talábová z Janských Lázní a zlínský Lukáš Kramný,rozhodovaly penalty.
Následovalo vyhlášení výsledků 3. ročníku EWHMEDICCO ligy 2009. Bronzovou medaili si vybojovali Rejnoci ze Zlína,stříbrnou příčku obsadil pražský tým EWSC LITA SPORT. Mistrovský titulobhájilo mužstvo SNOW WOLVES Janské Lázně.
Rovněž byly udělenyindividuální ceny. Nejlepším hráčem s H-stickem se stal sněžný vlk JanVANĚK, nejlepším „téčkem“ Ondřej „DEXON“ BINKO ze stejného týmu.Ocenění pro nejužitečnějšího hráče ligy převzal zlínský kapitán Filip„FYZI“ NĚMEČEK.
Účastníci se poté přesunuli do jednoho nejmenovanéhopardubického restauračního zařízení, kde na ně čekala nefalšovanáMikulášská nadílka. O něco málo později se zde linul narozeninový song- to když se pražskému gólmanovi Láďovi ANGEOVIČOVI přálo k jehopondělním X-tým narozeninám.
Jako vše příjemné a hezké, setkáníuteklo jako voda a tak se jen můžeme těšit na tradiční florbalovou„Mikulášskou“, která se uskuteční v sobotu dne 4. prosince 2010,tentokrát ve Zlíně.

a to jsem já

  • Jméno kingsula
  • Bydliště Kutná Hora
  • lepsi uz to nebude
něco málo o mě

kdo, že tu byl?