O kavárně Central Perk | FRIENDS

- Zde si přečtěte,co o Central Perku ještě nevíte :

- Central Perk je nejútulnější a nejhezčí kavárna v New Yorku.Central Perk byl taky místem,kde se denně scházeli přátelé a řešili své problémy,svěřovali se a probírali další věci a samozřejmě pili kafé a také,kde Phoebe zpívala své ztřeštěné písničky.Můžete si s přáteli klidně povídat,aniž by vás někdo vyrušil (pokud to někdy nepřeženete).Je to kavárna,kde se lidé rádi vracejí a kde dělají chutné horké kafé.

 

Takhle bych nějak charakterizoval tuhle skvělou kavárnu v New Yorku.Dá se říci,že herci také strávili půlku seriálu zrovna v kavárně.Majitelem kavárny byl starší pán jménem "Larry",který se v seriálu objevil párkrát.Nejznámějším číšníkem je "Gunter",který svoji práci miluje a je poctěn,že pracuje zrovna v Central Perku,kdo seriál poctivě sledoval .. zjistil,že se jeden čas šíleně zamiloval do Rachel a udělal by pro ní cokoliv.

 

Časem ji přijal jako servírku,když byla v nouzi a to,i když ji ta práce nešla.Také jste si mohli všimnout,že když Rachel nebo někdo z přátel navrhl téma,s kým by Rachel mohla chodit nebo že si někoho našla,Gunterova vykřiknutá hláška nechyběla,ale nikdo ho moc neposlouchal a jeden čas to i Rachel ani nevěděla,že Gunter po ní jede.Pokud byste chtěli navštívit Central Perk,který je otevřený non-stop 24 hodin,kliknětezde.

 

- Víte,že .... Central Perk ve skutečnosti neexistuje,ale název byl odvozen z několika New Yorských kaváren ??

 

- Víte,že ....V první sezóně kavárna byla jen místností ateliéru ??Až později byla vybudována silnice a kousek města ??

 

- Víte,že ....Na sedačce,na které seděli přátelé musela vypadat neošoupaně a čistě a že tam dávali nový potah každý měsíc ?

 

- Víte,že ....Vymysleli producenti vlastní druh kávy ??Aby vypadali jedinečně ?

 

- Víte,že .... kavárna byla jednou rozložena tak,aby mohla posloužit v díle jako place "stalo se v Las Vegas" ?

 

a to jsem já

  • Jméno kingsula
  • Bydliště Kutná Hora
  • lepsi uz to nebude
něco málo o mě

kdo, že tu byl?