Popis postav v Counter Strike 1.6 | CS 1.6

Jak si jistě každý všiml, tak v Counter-striku je 8 postav (4 CT a 4T), u kterých je stručný popis... Přeložil jsem toto info ke všemjednotkám a doufám, že se na webu objeví články s podrobným popisemkaždé z nich.

SEAL Team 6

SEAL TEAM 6

ST-6 (později známá jako DEVGRU) byla založena roku 1980 pod velenímnadporučíka Richarda Marcincka. ST-6je neustále v pohotovosti , abymohla odpovědět na teroristické útoky proti Americkým cílům po celémsvětě.

odkaz: » SEAL Team 6 - realita

GSG-9

GSG-9

GSG-9 se zrodila po tragické události, která vedla ke smrti mnohaIzraelských atletů v roce 1972 během Olympijských her v Mnichově vNěmecku.

odkaz: » GSG-9 - realita

SAS

SAS

Světově proslulá britská SAS byla založena během 2. světové válkymužem jménem David Stirling. Jejich role během války byla zasahovat zanepřátelskou linií, provádět sabotáže a zabíjet klíčové cíle.

odkaz: » SAS - realita

GIGN

GIGN

Francouzská elitní protiterorostická jednotka, GIGN, byla založena krychlé odpovědi na terorostické útoky. Skládá se z více jak 100 mužů.GIGN si vdobila svou reputaci hlavně vými úspěšnými akcemi.

odkaz: » GIGN - realita

PHOENIX CONNEXION

PHOENIX CONNEXION

Tato skupina má reputaci založenou na faktu, že zabijí kohokoliv,kdo jim přijde do cesty, je to jedna z nejobávanějších teroristickýchskupin ve východní Evropě. Vznikla brzy po rozpadu Sovětského svazu.

ELITE CREW

ELITE CREW

Fundamentalistická skupina ze Středního Východu, jejímž záměrem je světová dominace a různé jiné aktivity.

ARCTIC AVENGER

ARCTIC AVENGER

Švédská teroristická skupina založená v roce 1978. Proslavila se hlavně bombovým útokem na Kanadskou ambasádu roku 1990.

GUERILLA WARFARE

GUERILLA WARFARE

Teroristická frakce založená na Středním východě. Tato skupina jeuznávaná pro svou nelítostnost. Její odpor k Americkému životnímu styluukázali v roce 1982 bombovým atentátem na kolní autobus plný rock androllových hudebníků.

odkaz: » Guerilla Warfare - realita

a to jsem já

  • Jméno kingsula
  • Bydliště Kutná Hora
  • lepsi uz to nebude
něco málo o mě

kdo, že tu byl?