Pes

Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Povrchně pozorován, jeví se Pes chladnokrevným, ale tento dojem většinou klame. Je jenom velmi nejistý a bez ustání pochybuje o vlastních pocitech i pocitech ostatních. Přes tyto vady má Pes skutečně nejušlechtilejší vlastnosti lidské povahy. Je loajální, věrný, čestný, poctivý a vědom si svých povinností. Jako přítel je absolutně spolehlivý.

Ve společnosti se pohybuje a vyjadřuje většinou nemotorně, vypráví banality. Zřídka kdy se skutečně zalíbí, ale je inteligentní a pozorný posluchač, čímž získává oblibu přátel. Dělá vše pro druhé, svou obětavostí, která jde až do sebezapření a často se sám poškozuje na úkor druhých.

Pes nevisí na penězích, je pokorný a velkorysý, materiální výhody ho nezajímají a snadno se jich zříká ve prospěch druhých. Pes, ať si zvolí jakékoliv povolání, věnuje se mu s idealismem a veškerou svou energií. Také v lásce je Pes otevřený, silný a zejména čestný. Má s ní ale velké problémy.

O autorovi

  • Jméno kocickakt
  • Bydliště Trutnov
  • ahojda,"straším"tu už dlouho,tak se snad to štěstí unaví,a sedne i na mně:-)nejsem dokonalá, ani dokonalost nehledám,jen bych už ráda potkala někoho, na koho je spoleh,ke komu se budu moc vracet,přitulit,povídat si,blbnout..tak písni:-)
Můj profil

Poslední návštěvy