07.Listopad 2008

MILÁŠČI HOLŠŠŠŠŠŠŠÍNKYYYYY:-*

nevím co psát snad jen že tě mám rád a tebe taky a všechny kolem a vubec cecky a nejvíc moe spermie na třetí  to je nejvíc plavný:D  a potom taky  je to to samí jako pásek vlásek kekelačka nebo ete jednou bejbydura dotiskkacka krindulka a nebo šmudlinka šmoulinka šulinka :D holky já z vás prostě nemůžu ste to  moe lezby spermie a dovíco ete ale duležitý je že vás mám ráááááda:)

 
          TÝNKA                                        PEŤULKA                             MNO A JÁÁÁÁ:)     
 
 a jetě jedno moe zlatíško kerý strašně mooooc miluju a lovííííínkuju je to moe nej nej nej kámojde pajdula je to moe SDA moc jí mám ráda a vážím si jí znám jí už od malička a celou tu dobu sme spolu dělaly takové blbosti a ruzny ptakoviny mno a tedkon dyž sme věčí??? je to ete lepčí je to prostě furt stejná holčinka kerou mam mocinky mooc ráda ..... zustala pořád stejná pořád stejně ujetá s praštěná jako vždicky je to prostě pavlínqa MJJJJJJSSSSSMMMMMMR    a fotočkyyyyyy:)
 
 
 
 

komentáře (1):

pavlííínka :)) říká...

jáááj.. týnulko moje nejmilovanější.. to je krásný.. taky tě mám strašně moc ráda.. ale to ty víš.. ;-) :-* si skvělá holka.. mno co skvělá, ty si úžasná, bestová, suprová, nejlepší.. mnoo..prostě nejvíííc...! :-*

06.12.2008 20:00:33

Přidej komentář

<< Domů