02.Listopad 2006
Dnes jsem si vybrala téma závist je to vlastnost, kterou na druhých lidech nenávidim a nestrpím.
Už jen kvůli tomu,že mi lidé napřklad většinou holky nebo ženy vžy něco záviděli, ale přitom nebylo co.
Už na základní škole mi spolužačky záviděli oblečení nebo stříbro a o Tv mi ho kradli protože jsme to museli všechno sundavat.
To je první špatnost co dokáže s lidmi závist udělat.
A to jsou přehlédnutelné maličkosti, ale mě to už tenkrát mrzelo a trápilo. Jenže s těchto maličkostí se stali větší.
Nikdy nepochopim jak mi někdo může závidět jak vypadám??!! Spousta lidí mi říká, že jsem hezká a podobně ale já si to nemyslím a nikdy nemyslela. A TO KDYBY VŠICHNI VĚDĚLI JÁKÉ JÁ MÁM MYNDRÁKY Z TOHO JÁK VYPADÁM A ŽE SE STYDÍM ZA SPOUSTU VĚCÍ ,ASI BY NECHÁPALI.
p O CELOU DOBU JSEM VŠECHNY POMLUVY KRÁDEŽE PŘEŽÍVALA TAK ŽE JSEM SI ŘEKLA, TAKOVÉ LIDI K ŽIVOTU NEPOTŘEBUJI A TAK PROPLOUVÁM TÍMTO I DODNES.
ALE NĚKDY JAKO KDYŽ MI ZÁVIDĚLA VLASTNÍ ŠVAGROVÁ TAK TO DOST ZABOLELO. oNA JE ODEMNE 11 LET STARŠÍ A ŠTVALO JÍ VŽDY ŽE JSEM MLADÁ NEBO ŽE MĚ MAJ KAMARÁDI RÁDI AI KDYŽ BYLA O 11 LET STARŠÍ NEDOŠLO JÍ ŽE JE TO TÍM MÍM NENUCENÝM A UPŘÍMNÝM CHOVÁNÍM. zA TO ONA BYLA VŽDYCKY JEN FALEŠNÁ A KAŽDÉHO I RODINU OBKLÁDALA A SNAŽILA SE O TO ABY MĚ LIDI BRALI TAK JAKO JÍ. INTELIGENTNÍ ČLOVĚK TO POCHOPÍ A ANI NĚKDY TO NEKOMENTUJE, UŽ JEN KVŮLI TOMU ŽE JE TO K PLÁČI. A HLAVNĚ JAK BYLA VŽDY HLOUPÁ A DÍKY SVÉ HLOUPOSTI VŽDY LIDEM UBLIŽOVALAA NEJHORŠÍ JE ŽE JE TAK HLOUPÁ ŽE TO NIKDY NEDOMYSLELA DOKONCE A NEUVĚDOMOVALA SI JAK TĚM LIDEM UBLÍŽÍ A JAKÉ PROBLÉMY JIM ZPŮSOBÍ.
jÁ VŮČI NÍ NECÍTÍM ŽÁDNOU NENÁVIST, ALE JE MI JÍ SPÍŠE LÍTO.
ALE PROČ TO PÍŠU CHTĚLA JSEM ŘÍCT TĚM CO NEUSTÁLE NĚKOMU NĚCO ZÁVIDÍ TAK ABY PŘESTALI A ZAČALI NĚCO PROTO DĚLAT ABY NEMUSELI DRUHÝM ZÁVIDĚT A ZBYTEČNĚ UBLIŽOVAT..TEDY JESTLI JIM TO TAK DALECE PŘEMÝŠLÝ..
a PRO TY CO JSOU JAKO JÁ TAKOVÁ OBĚŤ TAK JÁ JSEM SE NAUČILA TO UŽ NEŘEŠIT PROTOŽE NIC HORŠÍHO NEŽ VYKRADENÝ A DEBILNÍ LIDI SNAD UŽ NEEXISTUJE.!! PA MÍŠA
Vložil: laura5 ¤