Že bych to přeci jen zkusil?

Tak si říkám, že bych tu přeci jen mohl zkusit psát, už jen kvůli té krásné šabloně, co jsem si zvolil. Myslím si, že blogovat je fajn a může o nás hodně napovědět. Zkusím sem psát prostě tak nějak ze života a pokusím se vyhnout technickým věcem. Sám jsem zvědav, jestli se udržím, protože jsem velkým zastáncem jistého operačního systému a webových technologií, ale pokud máte zájem, na svém osobním blogu se tomuto tématu vyhýbat nebudu. Ovšem když se dokopu tam přispívat.

Jelikož je pozdě, už toho dnes asi moc nenapíši, ale chtěl bych zde vyjádřit velkou spokojenost s letošním létem. Ano, nesvítí sluníčko, ale o to lépe se dá vyrážet na výlety a když je hodně ošklivo, mohu si dodělat alespoň své resty (jen tu školu nějak opomíjím). Po několika parných letech tu máme chladnější červenec a tak není problém někam vyrazit, protože nás nesužuje to odporné vedro, které dokáže znepříjemnit skoro každý výlet. Tedy snad krom výletu k vodě, že. To mi možná už trochu začíná vadit, ale věřím, že se ještě slunných dnů přeci jen dočkáme.

Myslím, že už je přeci jen dost pozdě a tak jdu na kutě. Tak trochu doufám, že příště vám nabídnu lepší článek než dnes, nechte se překvapit.

O autorovi

  • Jméno liborse
  • Bydliště Praha-západ
  • Jsem takový, no ehm, snad pohodový kluk, i když trochu nesmělý. Jakmile ale poznám dobrou duši, jsem upovídaný až až. Rád pracuji s počítačem, ale to neznamená, že rád nevyrazím do kina či do přírody, kde se dá úžasně relaxovat...
Můj profil