30.Leden 2008

Tak se nám blížej pololetní prázdniny... ale na druhou stranu i vysvědčení a pokud to vaše není zrovna nejlepší, moc se na ten den netěšíte... já mám to štěstí, že mám rodiče, kteří ze známek nedělají moc velkou vědu (samozřejmě, že když dostanu kouli, tak mě zrovna nelíbaj a neobsypavaj dárkama), ale všeho moc škodí- takže přeci jenom radši nosím dobrý známky!!!
Ale po povinném předložení vysvědčení rodičům už následují jen krásné časy- tedy prázdniny- smůla je jen v tom, že jsou pouze 1denní+ víkend!!! A pak zase hupky dupky zpátky do školy , kde to jde od znova, tj. ,,musíte" získávat dobrý známky, aby na konci roku to vízo nebylo ještě větší katastrofa než v pololetí- věřte mi... radši to podělejte v pololetí než na konci (pokud se ovšem nehlásíte na jinou školu a nepotřebujete mít dobrej průměr) a taky není zrovna nejgood mít vízo jak na pololetí tak i na konci roku naprosto šílený, to by mohli, v lepším případě (samozřejmě jak pro koho), rodiče dostat infarkt nebo v horším vás stihne nějaký krutý- ale určitě nepřiměřený trest  a to na velké prázdniny není zrovna super vyhlídka, nemyslíte?!
No, ale abych to už ukončila... vim, že  někomu jde o známky, někdo na to zas úplně peče a někomu stačí, když to umí a nemusí to mít potvrzený od rodiču, ale stejně se z toho nepos... totiž nezblázníme
Papa a přeju vám všem, aby zrovna to vaše vysvědčení bylo co nejlepší

Vložil: lilka27 ¤