Mo´da styl 2010

                              

Černé sako

 

Sako je důležitý oděv, který by neměl chybět v žádnémdámském šatníku. Můžete ho vzít do práce i na večírek, stačí ho jen vhodnězkombinovat s jinými oděvy a doplňky. Přes den si můžete sako obléci naoblíbenou košili a na večer zvolte barevný top a kalhoty vyměňte za sukni.

Šaty s dlouhým rukávem

 

Šaty s dlouhým rukávem jsou absolutním hitem. Pokud se vámpodaří sehnat šaty s kapucí budete in úplně nejvíc. Tyto šaty se vyrábějí vlehce volném střihu, takže v nich můžete schovat třeba povolené bříško po zimě.Nezapomeňte na boty na platformě, s těmi budete trendy dvojnásob.

 

Svetr s "netopýřími" rukávy

 

Svetr s těmito širokými rukávy vypadá opravdu pěkně a můžeteho vhodně kombinovat s přiléhavým tričkem. Skvěle vás zahřeje a přitom v němbudete vypadat sexy. V delším provedení ho můžete použít jako šaty, pokudpoužijete úzký pásek a vezmete si kabelku stejné barvy jako pásek, výsledekbude dokonalý.

 

Zvířecí vzory

 

V poslední době se tento vzor velmi rozmáhá, můžete ho vidětna mikinách, kalhotách, kabelkách, náramcích, s různými podkladovými barvami.Nezůstaňte pozadu a kupte si alespoň malý doplněk se zvířecím vzorem. Pokudzvolíte správnou barvu, budete ho moci kombinovat s čímkoliv.

Peří

 

Velmi půvabně vypadají malá peříčka zespodu sukně nebo načelence. Peří jako náušnice vypadají velmi působivě v rozpuštěných vlasech,když s nich lehce vykukují nebo si udělejte "falešný" culík a odhalteje celé.

 

Velké náušnice

Tuto sezónu jsou velmi oblíbené velké honosné náušnice.Kupte si velké náušnice různých tvarů, jsou moderní i výrazné kruhy, ale povolteuzdu fantazii a poohlídněte se i po jiných tvarech.

klikněte a registrujte se vse za kacku.............

<a href="http://www.odklepnuto.cz/pc.php?pp=109" ><img src="http://pp.odklepnuto.cz/bannery/300x300/300x300_3.gif" alt="" width="300" height="300"  border="0" /></a>

O autorovi

  • Jméno luca_1
  • Bydliště Litoměřice
  • ZDAREC LIDIČKY.....jsem normální človíček který se rád směje,mám ráda humor jsem společenská a upřímná.a pokud chcete vědět víc napište mi...
Můj profil

Poslední návštěvy