Osoba které si nejvíce vážím
Osoba které si nejvíce vážím je moje dobrá kamarádka Lucka Skalická. Seznámil mě s ní můj bývalý kamarád, který s ní chodil. Vybral jsem si jí proto, že mě hodněkrát pomohla když jsem si nebyl jistý, neviděl jsem žádné východisko či jsem měl depresi. Kdykoliv jsem za ní s něčím přišel pokaždé mi pomohla (nebo se o to alespoň pokusila). Asi vás zajímá jak Lucka vypadá a jaké má vlastnosti že? No tak to nebudu v tom případě natahovat a ihned vám to povím.
Lucčinu štíhlou postavu zdobí dlouhé nohy a blonďaté vlasy sahající hluboko pod ramena. Lucka byla lákadlem ne mála kluků, kteří by se za ní klidně i prali. Její oči mají příjemné a upřímné zevření. Na jejích rtech a v její tváři málokdy uvidíte sebemenší známku agrese, ale naopak její obličej působí stále usměvavě a přátelsky. I když se něco děje a Lucka má důvod být rozesmutnělá tak se směje i očima. Od popisu přejdeme pomalu k charakteristice jinak bych mohl mluvit a její postavě a vzhledu vyprávět do nekonečna.
Povahové vlastnosti má Lucka 100% nejlepší, které jsem kdy u koho zažil. Je milá, přátelská, hodná, kamarádská, sympatická a k tomu ještě navíc hezká. Sice je trochu praštěná a prdlá ale kdo také v dnešní době není co? Podle mě by Lucka zasloužila za pomoc kamarádům nobelovu cenu či aspoň zápis do guinessovy knihy rekordů. Jediná její „špatná“ vlastnost je její tvrdohlavost. Lucka nikdy před problémy (ať svými či svých kamarádů) nikdy neutíká ba naopak staví se k nim čelem. Tyto její vlastnosti Lucce zaručují její nemalou oblíbenost u všech věkových kategorií a pohlaví. Sice se už tolik nevídáme jelikož je přes týden na internátě a já dojíždím ale stejnak mi je v její společnosti moc dobře a to ať živě či virtuálně přes počítač. To je asi vše co jsem chtěl o Lucce napsat i když ani tohle nedokáže vyjádřit jaká doopravdy je.




TAK TOHLE O MĚ NAPSAL KAMARÁD KTERÝHO MÁM MOC RÁDA...DĚKUJU TI ZA TO...ale něco tam opravdu není pravda třeba to ''Lucčinu štíhlou postavu''....


ALE JINAK SE MI TO MOCINY LÍBÍ DŽUNÝSKU!!!!! napsal/a: lucie007skalicka 13:14 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář