lucuska..12

06.Srpen 2009

Styl babrie

vše o stylu BARBIE

Co je to barbie styl?

Barbie styl je holčičí styl, který je docela dost oblíbený, ale i nenáviděný. Dívky nosí vlastně co nejvíce růžové, zajímají se o modu a pořád o sebe pečují. Nikdy na nich není vidět

ani jedna chybička a když už, tak jsou z toho velmi nešťastné. Každý měsíc si kupují modní časopisy a zjišťují nejnovější diety a modní trendy tak, aby jim nic neuniklo. POZOR!!! Ale nejsou to žádné nafoukané fiflenky, které neví kolik je 1+1, jak si to o nich většina antibarbie myslí. Pořád je jen pomlouvají a proto také vznikly vtipy o barbínách a blondýnkách. Jasně, můžete potkat namyšelnou a "blbou" barbí, ale to neznamená, že jsou takové všechny. Já sama o sobě barbie neodsuzuju, sama jsem taková napůl barbie, kterou baví moda a trendy věci. Hodněkrát slýchávám od známých narážky typu "opravdová od Matella", ale už mi to přestává vadit.

Jak být barbie?

Teorie je velmi jednoduchá, ovšem v praxi se hodně nadřete, milé díky. Ze všeho nejdříve si jděte koupit nejnovější dívčí časopisy, které zrovna vyšli a přečtěte si, co je právě "in", čím o sebe pečovat a co je právě nového v showbyznysu. Také projeďte internet a zjistěte si co nejvíce informací o známých modních návrhářích typu Dolce a Gabanna, Levis, Gucci, Versace atd... To by barbie měla zvládat na jedničku. Někdy se docela divím, kldyž se mě nekdo zeptá, co nebo kdo je to Gucci.. no nic. Dále projeďte, milé dámy, svůj šatník, vyházejte z něj vše, co už stejně nikdy nosit nebudete a nebo to, co už není "in". Pokud nemáte moc doplňků, které jsou nezbytností pro dokonalý outfit, rozbijte prasátko, zajděte na mega nákupy a nakupte co nejlepší věci. Neříkám.

že musíte hned do těch nejdražších obchodů, pokud na to nemáte, postačí obyčejná bižuterie, kde si koupíte různé čelenky (které teď mimochodem docela dost letí) třeba za 30,-... to bohatě postačí. Také by to chtělo nějaký výrazný a trendy pásek, který se hodí k jakýmkoli džínám nebo tříčtvrťákům. Dále také zajděte do drogerie a kupte si ty nejpotřebnější věci (odličovací mléko, čistící vodu, krém, kosmetické tamtonky, lehké stíny, lesk na rty, voňavka- to jsou ty nejpotřebnější věci, pokud nemáte...). A co ještě schází k dokonalosti? Být opravdová "lady"... Oriflamelady nebo avonlady.. nebo třeba i jiná "lady"... objednávejte pro své kamarádky kosmetiku, tím se více zviditelníte a všichni si všimnou vaší změny.

Jak se oblékat?

Oblékání- to je hodně široký pojem. Barbie styl je ně co mezi sportovním a elegantním stylem. Samozřejmě hodně růžové, to ovšem neznamená "vše růžové", jak si hodně lidí myslí. Čím originálnější, nápadnější a odvážnější střihy, barvy, kombinace, tím lépe. Jasně, že tím nemyslím roztrhanou, počkámranou mikinu a tvrdit o ní, že je to "in"...to fakt ne (teď jsem to trošku s tím příkladem přehnala, hi). Vždy byste měly být sladědné, jak barevně, tak střihem. Když je ráno zima, klidně si vezměte zimní bundu, to je v pořádku, ale neberte si k tomu 3/4 kalhoty, které máte rády. Tak nějak to myslím. A když si vezmete oranžové triko a zůžovou mikinu ze které triko kouká, taky to není nic moc.

Jak reaguje okolí?

Hodně lidem se líbí holky s vkusem, zprávně oblečené, sladěné, dokonalé. Ale jak to už u nás bývá, jsou i tací lidé, kterým se nezavděčíme. Nevím, zda je to tím, že závidí nebo je to prostě jen odpor k tomuto stylu, ale hodně lidí nemá rádo, jak oni říkají, nafoukané holčičky, které se nedokáží bavit o ničem jiném, než o modě a růžové barvě. Rádi nás přirovnávají k Paris

Hilton nebo k Ell Woodsové (z filmu Pravá blondýnka). Schválně jsem psala "my", protože já k barbínám přece jenom také trošku patřím .Baví mě moda, baví mě kosmetika, růžovou barvu mám také ráda, tak co?

Autor: lucuska..12 v 10:06 |



Komentáře (0):

« Domů | Přidej komentář