31.Srpen 2008
   Jelikož jsem už delší dobu nenapsal žádný článek, přícházím s tímto. Povím Vám o dalším koncertě, na kterém jsem byl.
Byl to koncert skupiny ze Chicaga, zvané Plain White T´s. Bohužel jsem se setkal se spousty lidmi, kterým název skupiny nic neříká, ale mnozí začnou vědět, když řeknete název jedné z jejich nejznámějších skladeb a tou je "Hey There Delilah".



   Tak už víte, o koho jde? Někteří snad ano, něktěří asi bohužel ne, ale každý máme svůj styl a tacím, kterým se tento song líbí, ho určitě budou znát i s kapelou (doufám).
   Ale zpátky ke koncertu. Koncert se konal v Rock Café clubu. Předkapelou byla česká skupina "One Night Band", abych se přiznal, taky jsem vůbec nevěděl, kdo to je. Až do chvíle, kdy jsem uslyšel jejich skladbu: "Bells in my head". Tu určitě taky mnozí znáte z rádií.



Už víte? Když jí tam zahráli, úplně to se mnou hrklo, je to pěkná skladba a já si jí zamiloval. Ale i další skladby, které od nich zazněli nebyly špatné. Myslím, že mají budoucnost.
   Po nich nastoupili Plain White T´s, chicagská skupina. Jako prvně zazpívali song "Our Time Now".


Zazněla i už řečená skladba "Hey There Delilah" a mnoho dalších, ale taky jsem se celý večír těšil až zazní z dalších mých oblíbených, kterou "Let Me Take You There" od nich je.



Koncert nepředčil koncert Simple Plan, ale i přesto byl skvělej a já se sakra bavil. Prostě, Rock n´ Roll
Vložil: lukef ¤