23.Prosinec 2008
Nevím jak začít..dlouho jsem nic nepsala a nemám moc nápady..ale život nám vždy nastraží tolik překážek, že neví jak je postupně máme překonávat...chceme cokoli vyřešit jen v dobrém...chceme aby vše dobře dopadlo..ale když se najde problém ve kterém je každá cesta špatná, tak nevím kudy se dát..nevíme co udělat proto aby to špatně nedopadlo..ale to nejde..jelikož vždy někomu ublížíme, aniž by jsme to chtěli..to samé se stalo i mě...ublížila jsem někomu na kom mi záleží..ale nikdy jsem mu ublížit nechtěla a ani nechci..ale když si život hraje s našimi city, tak nwm..nedá se jim poručit..a teď mě hrozně moc mrzí, že se kvůli toho trápí..sice tvrdí že ani ne..že je to dobrý a že to časem přejde..ale já vím, že to tak snadné nebude..nejde na něco jen tak zapomenout, obzvlášť, když někdo někoho miluje a to je nejhorší.. Chtěla bych té osobě moocinky moc pomoct aby se netrápil a nedojebával..ale nevím jak a to mě štve..nevím co mám udělat proto, aby to bylo jako dřív..je to strašně skvělej člověk, skvělej kamarád a já jsem mocko ráda, že ho znám a že se můžeme vídat, i když to už za chvíli asi nebude možný a to mě taky štve..ale život jde dál..jj tak se to říká..ale co na tom jde dál, když pomalu přicházíme o jediné opravdové přátele?? Je jasné, že na něho nezapomenu, i kdyby se odstěhoval za sedmero řek, nebo sedmero hor...nezapomenu..mám totiž vzpomínky ukryty v hlavě a taky v srdci, protože on ví, jak ho mám ráda..a doufám, že i když mu to nedávám patřičně najevo, že na to nezapomene a to nikdy..i kdyby se mu obrátil celý svět jinak..jinak jako k lepšímu..
Dupoo pokud si to přečteš..víš že je to jen pro Tebe..a prosíím netrap se..bude líp .. uvidíš a ty to víš..chce to čas..a kdybych mohla pro tebe něco udělat stačí říct..pamatuj si to ano?? kdyby cokoli...jen se ozvi..

Asi si myslíte že jsem tu napsala upa blbost..ale kam jinam to napsat než tady?? I když nevím jestli si to ta osoba přečte..chci at to všichni ví, že od doby kdy jsem ho poznala mi nikdy nebyl lhostejný..a taky nikdy nebude..je to opravdovej přítel a tomu uvěříte jen když ho poznáte sami...a tím asi skončím..
vložil: lussesi ¤


Komentáře (4):
  • 24.12.2008 01:27:02, vanali

    Chápu a neměl jsem ponětí ikdyž tušení ano ! Něco se mi nezdálo a nejhorší je když ublížíš z lásky. Láska alež jsou opravdu setry !

  • 23.12.2008 11:30:15, ZaPaLoWaC

    Nikdy, nikdy na Tebe nezapomenu, a to víš...Víš co pro mne znamenáš a to nikdo na světě nezmění! Jsem tu jenom pro Tebe dupo :-*

  • 23.12.2008 11:16:24, ripperka

    mas to moc pekne uplne mi beres slova z pusy,vzdyt vis proc...

  • 23.12.2008 06:54:18, Peterss19

    Moc pekny Bloček Lusi