vanoce- nuda

24.Prosinec 2005

rozhodl sem se neco púripsat kdyz sou ty vanoce. tak tedy dnes rano sem byl chvili venku jenom na lahvace, pac maj vsude zavreno. otevreno bylo jen na růžku ale tam bylo také obsazeno staryma dědkama. pak celej den utekl celkem rychle, predevsim diky internetu a tupému čumení na stále se opakujcí filmy v televizy. no koukal sem i na ocko, ktere uz me ale tyky sere, protoze tam davaj cimdal vic reklam a hnusny hudby(hip-hop, rn'b atd..).
ted uz budeme mit skoro veceri. samozrejmne hnusnyho kapra a jeste hori polivku. ne ze bych se netesil na darky, ale na druhou stranu sem naky darky taky musel koupit ja a to neco stalo. vanoce stejne slaveji lide jen kvuli darkum a ani netusi kdo byl kristus, ze to byl chlapek co veril ze je syn bozi a pro svou slepost a vyru byl ukrizovan. k cemu mu to bylo? nam to pomohlo jen, ze se zlepsilo datování a diky tomu mame lepsi orientaci v dejinach. pred kristem a naseho letopoctu.
no to uz je trochu zamotany- ja nejsem zadnej verici. neverim nicemu a nikomu. verim jen tomu co vidim. ted tedy pudu snist ten hnus a vzit si darky. pak mozna jeste napisu.
byl bych rad aby jestli si nekdo tohle precetl az do konce, aby mi napsal ze to cet a popr. svuj nazor na vanoce , nebo alespn svuj nazor na me. dekuju. martin napsal/a: m.s.j 17:36 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář