In a Out   30.Duben 2009


Tak to je fakt cool. To je boží. Ty máš nový tričko! Jů, půjč mi ten new lesk...

Myslím, že tento dosti výstižný úvod prostě musí stačit k tomu, aby sikaždý udělal představu, o čem budu psát. Není potřeba ani nadpis. Alekdyby se snad mezi vámi našel někdo méně důvtipnější, zamyslím seopravdu do hloubky nad slůvky "in" a "out", jež některým z nászkomplikovala život a možná ho ještě někomu stále komplikují.
Z legrace a samozřejmě abych se dostatečně poučila o tom, co je IN aOUT, jsem se chtěla podívat do neuvěřitelně odborných časopisů, jako jeBRAVO apod. Doma jsem žádné nenašla, což je mimochodem obrovská škoda.A tak jsem se musela poučit někdy jinde. Zabrousila jsem tedy naInternet. K mému zděšení mě Google na výraz "co je in a co je out"vyjel hned 3.160.000 odkazů na nejrůznější webové stránky. Mě všakpostačilo prvních 10 a připadala jsem si vážně nemoderní.
Tímto tématem se opravdu dokáže zabývat tolik lidí, až se mi to zdáneuvěřitelné. Dokonce se rádi chlubí tím, jak hluboko klesli, když sedo některých takových duchaplných diskusí zapojili i oni.
Takže co jsem se to vlastně dozvěděla? Pokud máte co vystavovat vevýstřihu, měly byste ho nosit mráz nemráz. Samozřejmě tím teď nemyslímchlapce. Ti by si neměli zapomenout vytáhnout kalhoty nejvýše podkolena. Nevím, proč to sice takhle je, vždyť jim pak není ani vidětzadek. Navíc by ho správně měli zakrýt dlouhou mikinou s kapucí, co bymohla nosit název třeba "až bude pršet, schováš všechny přátele". Podkapucí nesmí chybět kšiltovka s tak rovným kšiltem, že by se s nímmohla roztírat poleva na dorty. Ale dost už o klucích. Slečny by nemělyzapomenout, že bez proužků ani ránu. Džíny? No proč ne, ale ne aby tobyl zvonový střih, ten už je dávno pasé. Nesmíme také zapomenout nacool čapku na naše duté hlavinky. Gotické líčení je perfektní. Na ušiještě kruhové náušnice, co se zase nosí, a korále všech tvarů, barev ivelikostí na krk. V konečném důsledku většinou vypadáme jako šašci, alenám to nevadí, teď jsme přece IN.
Pokud ale skutečně chceme zapadnout, musíme každý pátek "kalit" až dosoboty a hlavně až do němoty. Musíme každou volnou chvilku strávitkouřením. Musíme kašlat na školu, na rodiče, na celou společnost. Kdyžbudu mluvit sprostě jako dlaždič, budu IN, skvělá, boží, cool a žádnýkluk mi rozhodně neodolá.
Jelikož nesplňuji skoro žádnou z těchto podmínek, jsem nejspíš ztracenýpřípad vhodný do sběru. Ale pokud to chci změnit, budu se držet tohotoplánu. Obléknu si co nejvíce vrstev oblečení. Potom pošlu rodiče dopr....acovny, donutím je k tomu, aby mi dali prachy, jinak jim pohrozímpěstí. Pak možná odjedu do školy. Na první - řekněme 3 - hodiny jítnemusím, samé nezajímavé předměty. Nebo víte co? Nepůjdu vůbec. Podpisbych dokázala zfalšovat dokonale už i v bance...
A tak je to pořád dokola. Možná zmoudříme, možná ne. Možná se budemedržet zásad IN a OUT a třeba také ne. Ale jestli ano, tak určitáskupina lidí nás bude považovat za jedničky. Jen bych chtěla dodat, žejednička je blízko nuly.

Tak tento zajímavý článek o tom, jak je to v dnešní době jsem našla na netu, když jsem tudy brouzdila..Přijde mi strašně zajímavý tak sem ho tu prostě musela dát:D Nad tím co se v něm píše by se měli zamyslet všichni protože to je uplna pravda..Já osobně nekouřím, ani nechlastam, ani nehulím..takže pro většinu lidí jsem nejspíš OUT, ale mě se ani nezdá že bych potřebovala k životu to svinstvo..nevim no..Je to prostě článek k zamyšlení..Mě k životu stačí když jsi zajdu čas od času někam tzv."zapařit" ale nic se nesmí přehánět a jsem spokojená..Jsem ráda, že tenhle článek jsem našla..sama bych to líp nenapsala..

napsal/a: mamutka 15:35 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář