08.Leden 2008

Nejheščí co může bít pro člověka je vlastně sen.

"Ano?"    Co když, ale máte hrůzostrašné sny? Topak by jste se asi těško snažili je zhmotnit, nebo-li si je takžka nějak převést z vertikálu do horizontálu a bít jím nápomocen je zjevně uskutečnit, nebo si je splnit. Jenže co je to vlastně sen? Dokázal bych vám otom přednášet celé hodiny, ale v něčem Vám předce jen napovím.

1.Sny jsou touhy po něčem po čem toužíte

2.Sny jsou touhy kterých se chcete zbavit

3.Sny jsou jevy které předvídají a upozorňují

4.Sny jsou fixtívni

5.Sny jsou halucionální

6.Sny jsou krásné

7.Sny jsou ošklivé

8.Sny jsou dílné

9.Sny jsou filmové

10.Sny mají dokonce i svá opakování a pokračování.

Popsal jsem deset hlavních variant na téma SEN a je jích opravdu ještě hodně ale co myslíte jak asi trvá nejdelší sen? Večer dete spát, ráno se vzbudíte a řeknete svému/sví partnérovy/partnérce celou noc se mě zdál sen že jsme byli spolu u moře, atd. ano máte pocit že to tak bylo, jenomže takovej sen trvá 3vteřiny a vy si stoho pamatuje asi tak 30% a myslíte si že to bylo dlouhy a ještě k tomu celou noc.

A co hrozné? Sny proč se vždycky v tom nej právě vzbudíte? Tak to jen děkujte BOHU že nedopustil aby se vám něco stalo ve snů, jinak by jste dopadli jako tí co se rozloučili s pozemským světem ve spaní a proto se už neprobudili. Sám jsem se s takovíma potkal. Večer semnou mluvili a__ ráno? Kolikrát se Vám stalo, že Vás někdo probudil v tom nej a vy jste měl tak trochu vstek a chtěl jste aspoň minútku ještě prospát neboť jste očekával že se vrátite opět tam kde jste skončil, ale ano proč né jenomže je jen jedno procento že se to tak stane. Na tohle téma by bylo asi nejlepší si povídat a když psát tak rovnou vydat knihu protože mysleme i na tí, co nemají možnost si to přečíst na internetu.

M.E.DEMETER

Vložil: martin.demeter ¤