23.Listopad 2009


Projekt MINALI Vám pomůže stát se finančně nezávislým

Projekt MINALI Vámpomůže stát se finančně nezávislým a to tou nejjednodušší cestou.Nepotřebujete žádné peníze, majetek, známé ani jiné výhody oprotiostatním, abyste se mohli zapojit. Stačí, když jen budete s přátelinakupovat hygienické potřeby u nás a ne v kamenném obchodě. Navíc tímtobudete přispívat a pomáhat dětem a potřebným. Nic víc dělat nemusíte.Chcete vědět víc? Shlédněte naši prezentaci a můžete se hned zapojit:

O nás

Projekt MINALi si klade za cíl:
  • Všem lidem zajistit finanční nezávislost bez jakékoli diskriminace (barvou pleti, vyznáním či politické příslušnosti).
  • Pravidelně a viditelně pomáhat lidem v nouzi příspěvky do nadací a nadačních fondů.
  • Dlouhověkost a stabilitu pro příští generace.
  • Zpřístupnit široké veřejnosti produkty vyrobené nejmodernejší NANO technologií za dostupné ceny.

Technologie

Obchodní značka MINALI – moderní antibakteriální ochrana pomocí NanoAg

Úvod

TechnologieMINALI - NanoAG má velmi účinné antibakteriální působení. Ionty stříbraovlivňují látkovou výměnu buněčného systému bakterií, potlačujídýchání, bazální metabolismus a dopravu potravy přes buněčnou membránu.Baktericidní a fungicidní účinek stříbra je dán jeho schopností příméhoprůniku do bakterie přes buněčnou stěnu, bakterie tak hyne „udušením“ a„hlady“. Další antibakteriální účinek je způsoben uvolňováním aktivníhokyslíku, zamezení procesu odumírání a rozkladu.

Řešení

Vsoučasné době lze statisticky prokázat a předpokládat u 5 – 10% zevšech nemocných v domácí léčbě, nebo přijatých do zdravotnickýchzařízení vznik infekce, přičemž úmrtnost na tyto komplikace můžedosahovat také hodně vysoké statistické číslo. Snahou nové produktovéřady výrobků MINALI je snížení výskytu těchto infekčních onemocnění,získaných v souvislosti s pobytem v potencionálně infikovanémprostředí. Současný proces čištění, mytí a dezinfekce ploch, předmětů azařízení by musel probíhat nepřetržitě nebo ve velmi krátkýchintervalech, aby byl dostatečně a dlouhodobě účinný. Tento způsobčištění není vhodný, ihned po jeho ukončení začínají baktérie okamžitěkontaminovat dezinfikované plochy, předměty a zařízení. Začíná velmirychlé množení, během velmi krátkého času je potencionálně infikovanázóna opět kontaminována. Během intenzivního množení baktérií sevýznamně zvyšuje riziko jejich přenosu na nemocné oslabené pacienty.Zvláštní skupinu potencionálně nakažených tvoří děti.
Proto je snahounové obchodní značky MINALI uvést na trh základní a rozšířenou saduprostředků osobní hygieny, které řeší výše uvedené problémy komplexně,jak v privátních i veřejných prostorách. S použitím technologieimplementace nanostříbra v přesně definovaném ppm množství doprostředků osobní hygieny s sebou přináší vynikající a dlouhodobouantibakteriální ochranu. Tako antibakteriální ochrana má primárníhlavní účinnek na ochranu člověka a sekundární účinek antibakteriálníochrany v privátních a veřejných odpadech. Nanočástice stříbrasekundárně v odpadech působí dlouhodobě – řádově v měsících a rocích.Přítomnost NanoAg v odpadech s sebou přináší i snížení zápachu odprocesu buněčných rozkladů.
Obchodní značka MINALI sezákladním sortimentu zaměřila na produkty typu: Toaletní papír, Suchépapírové utěrky, Papírové kapesníky. Tento sortiment bude zaváděnpostupně. Hlavní obchodní strategií obchodní značky MINALI – NanoAg jedostupná cena pro co největší spektrum zájmové skupiny lidí. Vrozšířeném sortimentu se obchodní značka MINALI zaměří na sortimentosobní dámské hygieny, hygienické roušky, atd… Součástí rozšířenéhosortimentu bude i spodní prádlo s aplikací nanotechnologií Ag, Cu,uhlíkových fulerentů. V budoucnosti bude přistupovat obchodní značkaMINALI ke svým partnerům a zákazníkům, bude se snažit adresně řešitjejich problémy a požadavky.

Pilotní projekt – MINALI – NanoAg – toaletní papír

Základnípilotní projekt obchodní značky MINALI – je distribuce a dodávka NanoAg– toaletního papíru, tento produkt je používám každý den, jehoneodborná distribuce, nevhodné umístění a použití prakticky vždyznamená kontaminaci prostředí a šíření bakterií. Tento problém řešíMINALI – NanoAg – toaletní papír. Antibakteriální ochrana pomocí NanoAgs aplikací přímo ve struktuře celulózy s definovaným ppm množství přivýrobě toaletního papíru s sebou přináší velmi účinnou aktivní moderníochranu člověka před nákazou. Laboratorně ověřené množství ppm množstvíNanoAg v definovaném množství celulózy při výrobě toaletního papíruvykazuje vynikající schopnost antibakteriální ochrany v primárním isekundárním stupni. MINALI – přináší na trh nabídku produktu, který másvé místo v moderních domácnostech. MINALI – NanoAg – toaletní papír jeproduktem českého výrobce, je zaručena hygienická norma při výroběpapíru a garance zákazníkovi. Cílem managamentu obchodní značky MINALIje podpora obecně prospěšné činnosti. Část zisku bude věnována donadačních fondů.

Výhoda technologie MINALI - NanoAg

Účinnátechnologie aplikovaná v produktech MINALI dodává materiálům v jejichnových strukturách novou schopnost velmi účinně eliminovat přítomnékvasinky a baktérie. Výrobky získávají nové antibakteriální vlastnosti,které spolehlivě ničí bakterie, kvasinky a plísně až do hodnoty 99,9%nepřetržitě po dobu 24 hodin. Díky snížení množství patogenních zárodkůna minimum se minimalizuje riziko vzniku infekčního onemocnění azvyšuje protiinfekční ochrana nemocných, zájmové skupiny dětí adospělých osob. Technologie efektivně působí jak do vnitřní strukturymateriálu, tak na jeho povrchy. Způsob aplikace – aplikace v rámcivýroby produktu určuje dobu využitelnosti antibakteriálních vlastnostívšech výrobků a jejich kvalitu.
Technologie MINALI - NanoAg jevyužitelná pro velké množství materiálů, jako jsou vnitřní i venkovnínátěrové hmoty, práškové barvy, papíry,  laky, textilie, výrobky zpolymerů, atd.. Antibakteriální ochrana může být aplikována i napokožku v různých formách řešení.

Kosmický průmysl - Utajovaný pokus NASA končí: Astronaut nosil měsíc spodky a nepáchl!

Čtyři týdny neprané spodní prádlo a žádný zápach to je výsledek experimentu, který probíhal na palubě Mezinárodní vesmír.zdroj iHNED.cz

Provizní systémbere dech. Produkt (mám potvrzeno) je již  žádaný i velkoodběrateli.Doporučuji  projít  informace na webu, pochopit celek, provizní systéma výhodu registrace hned. Jistě víte, jak výhodné je být u všeho uzrodu a tady to platí desetinásobně.Struktura Vašich lidí je tam pevnědaná, proto kdokoli nad Vámi zaregistruje někoho nového, putuje pod Vás.
Chytré.
Odkaz na krátkou prezentaci :   http://minali-prezentace.fenclsoft.eu/index.php5 Použijte ID : 13159 

Odkaz na web : http://minali.cz/cze/ 

Odpovědi na otázky : http://minali.cz/cze/poradna.html

Při registraci (přístupu do rychlé prezentace projektu) zadejte ID:13159

autor martinavratil30

0 Komentáře:

Přidej komentář

<< Domů