19.Březen 2011

CITÁT

- Člověk, který miluje, je ochoten dlouho ustupovat, až se ocitne na samé hranici. Na hranici zranitelnosti a své hrdosti

- I když chceš najít správnou cestu, nenajdeš nikdy lepší směr než je ten, kterým míří tvoje srdce

-Život je šance - využij ji! Život je krása - obdivuj ji.Život jeblaženost - užívej ji. Život je sen - uskutečni ho. Život je výzva -příjmi ji. Život je povinnost - naplň ji. Život je hra - hrej ji. Životje bohatství - ochraňuj ho. Život je láska - poteš se s ní. Život jezáhada - pronikni jí. Život je slib - naplň ho. Život je smutek -překonej ho. život je hymna - zpívej ji. Život je boj - příjmi ho.Život je štěstí - zasluž si ho. Život je život - žij ho!

- Láskaje trpělivá, láska je dobrotivá, láska nezávidí, láska se nevychloubáani nenadýmá, nechová se nepatřičně, nehledá svůj prospěch, nedá sevydražit, nemyslí na nc zlého, neraduje se z nepravosti, ale raduje sez pravdy, všechno snáší, sšemu věří, ve vše doufá, všechno vydrží.Láska nikdy nepřestává.

- Loučení je chvíle, kdy je třeba stát sehrdinou, překonat bolest, potlačit slzy, vysmát se snům a s úsměvemříct sbohem... a věfět, že už nikdy . . . . .

- Opravdová láska nemá šťastný konec, protože opravdová láska nemá konec.

- Kdybych vrátila čas... oceán by byl pryč. Oceán, který jsem vyplakala kvůli tobě...

-Kdyby polibky byly vodou, já dala bych Ti moře. Kdyby bylo objetílístkem, já dala bych Ti les... a jestli je láska život, pak já dám Tisvůj!

 - Láska přichází po špičkách, ale při odchodu bouchá dveřmi...

- Každý musíme jít svou vlastní cestou... Ty jdi... já zůstávám...

-You asked me What is wrong and I said NOTHING then I turned around andwhispered EVERYTHING ( Zeptal ses mě, co je špatně a já řekla NIC, pakjsem se otočila a zašeptala VŠECHNO).

- That you know my name does´t mean that you know me ( To, že znáš mé jméno neznamená, že znáš mě)

- Skutečná láska začíná tam, kde oplátkou nic nečekáš

- Milovat dovede kde kdo, žít pro lásku málokdo...

- Jen ten, kdo v sobě nosí lásku, ji může také rozdávat....

 
Autor: maryska141 v 16:50, |

Komentáře (0):